Contraceptia - Un pas spre libertate

Publicat pe
Timp de 3 zile, intre 31 octombrie si 2 noiembrie 2008, veti putea adresa specialistilor orice intrebare despre metodele de contraceptie.

contraceptiaIn cadrul proiectului „Contraceptia – un pas spre libertate', in Parcul Unirii va fi amplasat un cort care gazduieste demonstratii privind metodele de contraceptie, proiectii, discutii, concursuri, sedinte de styiling si make-up, precum si standuri unde sunt oferite informatii tematice de catre specialisti.

Romania a cunoscut, in perioada comunista, adevarate drame umane generate de politica pronatalista din acea perioada. Dupa liberalizarea avortului, Romania a inregistrat in 1990 aproape 1 milion de avorturi, asociate cu rate ridicate ale mortalitatii si morbiditatii materne corelate cu sarcina, nasterea si avortul. In mai putin de 20 de ani, Romania a reusit sa modifice aceasta situatie intr-un mod pozitiv, in prezent aproximativ 1 din 3 femei de varsta fertila utilizand mijloace moderne de contraceptie.

Proiectul „Contraceptia – un pas spre libertate' este organizat de catre Asociatia Romana pentru Promovarea Sanatatii – ARPS, in parteneriat cu Fondul ONU pentru Populatie – UNFPA , Societatea de Educatie Contraceptiva si Sexuala – SECS, Fundatia Tineri pentru Tineri, Centrul pentru Politici si Servicii de Sanatate – CPSS, Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti – SSMB.

Proiectul este sponsorizat de companiile Schering Plough si Bayer Schering Pharma.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter