Copiii lui Michael Jackson au asistat la o ceremonie in memoria tatalui lor

Publicat pe

Prince (14), Paris (13) si Blanket Jackson (9) au asistat la Los Angeles la o ceremonie outdoor in memoria tatalui lor. Ei si-au imprimat in ciment mainile si picioarele, la Grauman’s Chinese Theatre – celebrul cinematograf de pe Hollywood Bulevard. Copii au folosit faimoasele manusi cu diamante si o pereche de pantofi de dans care au apartinut tatalui lor. Deasemenea fiecare si-a imprimat si conturul propriilor maini.

 

Amprentele „regelui muzicii pop” sunt plasate alături de cele ale unor legende precum Marilyn Monroe, Humphrey Bogart ÅŸi Bette Davis. La ceremonie au mai fost prezenti mama artistului, Katherine, fratii sai Tito si Jackie, precum si Justin Bieber, Chris Tucker, Smokey Robinson si Quincy Jones. A insemnat atat de mult pentru mine.' a declarat Bieber. A fost mai mult decat un entertainer; a fost o inspiratie pentru noi toti.'

In aceeasi zi, la Los Angeles a avut loc o reprezentatie a spectacolului „Michael Jackson: The Immortal World Tour”, conceput de compania Cirque du Soleil ca un omagiu special adus cantaretului american decedat in 2009. 
 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter