Corina a filmat un videoclip incendiar impreuna cu Lumidee

Publicat pe
Dupa feat-ul cu Busta Rhymes, Corina reuseste o alta colaborare de exceptie, ea interpretand melodia Let Go' impreuna cu Lumidee.

Videoclipul piesei a fost realizat de regizorul Marian Crisan, castigatorul premiului Palme dOr la Cannes pentru scurtmetrajul Megatron'.

Lumidee, Corina

Sunt foarte entuziasmata si bucuroasa ca am reusit sa fac o colaborare cu un nume de top 10 american.', a declarat Corina

Filmarile au avut loc intr-un club bucurestean si au durat peste 6 ore, timp in care Corina a schimbat 4 out-fituri, iar Lumidee, 3 tinute extrem de senzuale.

Lumidee este o artista de forta, foarte senzuala si cu energie fantastica. Ea m-a inspirat si chiar daca sunt insarcinata in luna a 6-a, am gasit resurse pentru a inventa un personaj pe care nu l-as fi putut intelege sau imagina acum ceva vreme, si anume funkdiva', a povestit incantata Corina.

Colaborarea dintre cele doua artiste a inceput acum cateva saptamani cand un prieten comun le-a facut legatura. Lumidee a ascultat piesa, i-a placut si a fost de acord sa faca acest feautering alaturi de Corina.

VEZI GALERIA FOTO CORINA & LUMIDEE LA FILMAREA VIDEOCLIPULUI „LET GO”

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter