Corina Bud se menţine în formă făcând snowboard

Publicat pe

 Corina Bud se mentine in forma in timpul iernii facand snowboard si aproape in fiecare weekend, intre deplasari prin tara la concerte, artista merge la munte unde munceste' intr-o zi pe partie cat pentru o luna intreaga la sala de fitness.

 

Weekend-ul trecut si-a depasit propriul record si a reusit 14 coborari cu placa in doar cateva ore.

 

Artista s-a bucurat alaturi de familie si prieteni de un week-end solar, dar bogat in zapada, in pregatirea vacantei intensive de snowboard din Austria pe care si-a programat-o pentru luna februarie. A fost o zi superba pe partie. Mi-a placut la nebunie, am avut multa adrenalina si m-am simtit ca dupa multe ore petrecute la sala de sport. Chiar radeam cu prietenii dupa ziua asta si le spuneam ca nimeni altcineva' nu-si mai lucreaza posteriorul ca mine pe partii', glumeste artista.

 

Popasul acesta la snowboard l-a avut dupa un maraton de concerte in statiunile montane unde a avut bucuria de a i se cere si 3 bis-uri pentru piesa Nimeni altcineva',  pe care si-a lansat-o de curand, care are aproape 5 milioane de vizualizari pe Youtube si este in topul celor mai ascultate 10 piese romanesti la radiouri.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=An-rN2Jp6dA[/youtube]

 

Corina Bud se menţine în formă făcând snowboardCorina Bud se menţine în formă făcând snowboard

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter