Corina Caragea a plantat stejari la Ploiesti

Publicat pe

Alaturi de MaiMultVerde si de colegul sau de la Pro TV, Daniel Nitoi, Corina Caragea a plantat stejari la Ploiesti.

MaiMultVerde si Ernst & Young, in parteneriat cu Administratia Domeniului Public si Privat Ploiesti, au impadurit 10 hectare de teren in Ploiesti prin proiectul Cursul de plantagistica.

Corina Caragea Dragos Bucurenci
Corina Caragea Dragos Bucurenci

Celor 300 de voluntari MaiMultVerde care au plantat 50 000 de puieti li s-au alaturat si Dragos Bucurenci, presedintele asociatiei MaiMultVerde, dar si colega lui de la emisiunea „Buna ca viata', Laura Belecciu.

„A fost pentru prima data cand am participat la o astfel de actiune, dar si prima data cand am plantat copaci. E si o vorba: „In viata trebuie sa ridici o casa, sa plantezi un pom si sa faci un copil'. Ei bine, mie copilul mi-a mai ramas pe lista! A fost o zi in care am lucrat eficient in echipa, alaturi de alti doi colegi din Pro Tv si multi voluntari. Jos Palaria in fata voluntarilor care au ajutat la acest proiect si a oamenilor care au bun simt si incearca sa protejeze mediul in care traim si pe care il distrugem incet-incet. Ma bucur ca am fost invitata sa dau si eu o mana de ajutor si vreau ca in viitor sa mai particip la proiecte de acest gen', a declarat Corina Caragea

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter