Corina – Mai nonconformistă ca niciodată! - FOTO

Publicat pe

Corina s-a transformat într-o fată sexy şi nonconformistă pentru clipul piesei Of Corso', o colaborare a artistei cu Connect-R. Solista şi-a făcut nu mai puţin de cinci tatuaje cu acest prilej, pielea ei fiind acoperită cu cranii, o ancoră, un scorpion şi un dragon.

 

Acţiunea clipului se petrece într-un oraş din Cuba, iar eu joc rolul unei fete rele, care nu a fost cucerită niciodată. M-am tatuat din cap până în picioare pentru acest clip, iar cel mai spectaculos este dragonul cu o coadă uriaşă de pe gât. Este menit să intimideze orice bărbat care încearcă să mă sarute… Tatuajele nu sunt permanente, ci sunt aplicate de make-up artistul Alexandru Abagiu', declarat Corina.

Corina – Mai nonconformistă ca niciodată! - FOTOCorina – Mai nonconformistă ca niciodată! - FOTO

Totodata, artista afişează şi un nou look având părul vopsit în verde, mov, galben şi roz.

 

Părul e colorat cu aerograful de Geta Voinea în culori vii, precum verde fluorescent, roz, mov sau galben aprins, iar câteva meşe au fost colorate cu modelul animal print', mai spune Corina.

 

Filmările s-au desfăşurat joia trecută la studiourile Castel Film de la Snagov şi au durat de la 8 dimineaţa până a doua zi la 1 noaptea. Clipul este regizat de Florin Botea şi va fi lansat oficial peste câteva săptămâni.

 

Piesa Of Corso' a fost lansata în urmă cu puţin timp şi se preconizează a fi hitul acestei veri.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=o1xhBkBlibY [/youtube]

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter