Fosta gimnastă Corina Ungureanu a devenit mamă, la 41 de ani. Ce nume are bebelușul

Publicat pe

Fosta gimnastă Corina Ungureanu a devenit mămică la 41 de ani, iar vestea vine ca o surpriză pentru multă lume, având în vedere că puțini au știut că este însărcinată. Corina a dat vestea pe Facebook și a postat o primă fotografie cu bebelușul, care a venit pe lume pe 28 iulie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Corina Ungureanu și-a ascuns sarcina timp de nouă luni și doar oamenii extrem de apropiați ei au știut că va fi mamă. Cu o lună înainte de a împlini 41 de ani, Corina a primit cel mai frumos cadou de la viață, copilul pe care și-l dorea atât de mult.

Fosta gimnastă Corina Ungureanu a devenit mamă, la 41 de ani. Ce nume are bebelușulFosta gimnastă Corina Ungureanu a devenit mamă, la 41 de ani. Ce nume are bebelușul

„Azi, 28 iulie, Carlos Muñoz a sosit în viaţa noastră! Nu avem cuvinte să descriem ce simţim, aşa că ne limităm doar la a spune că eu şi Santiago Muñoz suntem foarte fericiţi pentru această minune. Vă salutăm cu drag pe toţi!', a scris Corina Ungureanu pe contul ei de socializare, în dreptul unei fotografii care surprinde cel mai tandru contact cu nou-născutul.

Micuțul Carlos s-a născut la 5 ani de când părinţii lui s-au cunoscut pe un teren de golf, unde mama lui îşi exersa mâna de începătoare, iar tatăl lui, spaniol, era instructor, potrivit libertateapentrufemei.ro. Foarte discreţi cu viaţa lor personală, Corina Ungureanu şi Santiago Muñoz nici n-au dat de bănuit că aşteaptă un copil.

Fostele colege s-au grăbit s-o felicite, printre ele fiind şi Monica Roşu, proaspătă mămică şi ea, ori Irina Deleanu, fosta campioană la gimnastică ritmică, dar şi antrenorul Nicolae Forminte.

Citește și: Sandra Izbașa se iubește cu nepotul lui Ștefan Bănică.Primele imagini cel mai nou cuplu din showbiz

Citește și: Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios!Primele imagini de la nuntă

Citește și: Ana Baniciu, nașa de cununie pentru Sandra Izbașa și Răzvan Bănică.Primele declarații

Cu ce se ocupă acum Corina Ungureanu

Corina Ungureanu parte din generaţia de aur a gimnasticii româneşti, fiind campioană europeană la sol în 1998 şi obţinând de două ori titlul mondial la gimnastică artistică, la Lausanne (1997) şi Tianjin (1999).

După ce s-a retras din activitatea competiţională în 1999, chiar după campionatele de la Tianjin, a lucrat iniţial ca antrenoare cu o grupă de copii din Anglia.

Ulterior, s-a întors în România şi a încercat chiar să aibă un cuvânt în politică, din partea UNPR, care a desemnat-o preşedintele departamentului de tineret şi sport al UNPR Prahova, apoi consilier pe probleme de sport al primarului Ploieştiului.

După ce a lăsat deoparte politica, Corina Ungureanu şi-a fructificat o pasiune mai veche, golful, cu care cocheta din 2011, devenind între timp şi membru de onoare la Lac de Verde-Breaza.

Acum e şi antrenor de gimnastică, dar şi jucător de golf cu experienţă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter