Corina Vladescu in topul celor mai inovativi designeri internationali

Publicat pe

Corina Vladescu, unul dintre cei mai apreciati designeri din Romania, reconfirma la nivel international. Creativa, perfectionista si mai ales atenta la detalii, hainele Corinei sunt adevarate “must have-uri” printre persoanele publice din Romania.

Recunoscuta in lumea modei pentru simplitatea sofisticata de care dau dovada hainele ei, carateristicile brandului pe care l-a creat sunt apreciate la nivel international. Dupa ce a colaborat cu Madonna si s-a ocupat de tinutele lui Roisin Murphy, ascensiunea Corinei Vladescu continua.

Corina a fost inclusa in cartea Poesia Della Moda' ca fiind unul dintre primii 100 de designeri inovativi din lume. Cartea publicata la editura italiana Logos, una dintre cele mai mari edituri de moda, este editata in 4 limi de circulatie internationala, engleza, franceza, italiana si spaniola.

Ca urmare a aparitiei in acest manual, Corina Vladescu a fost invitata de Ministerul Italian de Cultura sa prezinte o colectie de moda de identitate a brandului in cadrul festivalului de moda Made in Medi', organizat in colaborare cu UNESCO.

Festivalul are loc in perioada 4-10 iunie in orasul Catania din sudul Italiei si este dedicat artelor frumoase din zona mediteraneana. Din dorinta organizatorilor de a fi prezenta la acest festival cu toate ca nu apartine zonei de interes mediteranean, designerului roman i-a fost acordat un pass de excelenta, urmand sa prezinte pe podiumul festivalului de moda piese de design vestimentar reprezentative pentru identitatea brandului.

Corina isi doreste ca aceste piese sa reprezinte si Romania, de aceea a ales din colectiile sale de moda piesele in care se regasesc broderii manuale, impletituri si alte elemente specifice portului popular din tara noastra.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter