Cornel Ilie prezintă semifinala şi finala naţională Eurovision 2016

Publicat pe

După ce Cornel Ilie a reusit in mai multe randuri sa obtina maximum de punctaj de la juriul concursului Eurovision, iar in 2012 a trait din scaunul de jurat emotiile competitiei, iată-l acum pe îndrăgitul artist în postura de prezentator al Eurovisionului.

 

cornel ilie1

 

Solistul trupei VUNK va prezenta alaturi de Ioana Voicu si Jo semifinala şi finala naţionala Eurovision 2016, care se vor desfăşura pe 4 şi 6 martie, la Sala Sporturilor din municipiul Baia Mare.

 

'Dupa ce am participat la preselectiile Eurovision de trei ori si am fost si in juriul finalei din 2012, ma bucur ca acum sa fiu si gazda semifinalei si finalei de la inceputul lui martie. Imi place ca s-a nimerit sa fie intr-un an in care regulamentul s-a schimbat, iar juriul este la vedere, este pus in postura in care sa-si justifice notele si sigur o sa am ce sa-i intreb. Asta pentru ca stiu ce simt cei de pe scena, prin ce trec si ce ar vrea si ei sa-i intrebe, la randul lor, pe cei din juriu. Abia astept sa simt tensiunea si emotia acelor zile si sa fiu cel care anunta pentru prima data cine va reprezenta Romania in acest an la Eurovision!', spune Cornel Ilie.

 

Liderul trupei Vunk isi aminteste si de emotiile puternice pe care le-a trait atunci cand a concurat la Eurovision: 'In 2002 si 2009 am luat maximum de puncte la juriile din preselectia celor peste 150 de piese din acei ani. Sentimentul acela cand suna telefonul si ti se spune nu doar ca te-ai calificat, dar ai facut-o si de pe primul loc, este extraordinar de frumos'.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter