Cornel Ilie si Ruxandra Dragomir joaca tenis in scop caritabil

Publicat pe

Sambata, 23 iunie 2012, la Clubul Diplomatic din Bucuresti are loc finala open-ului caritabil Tennis for People, organizat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei.
 

Evenimentul sportiv are scopul de a strange fonduri vitale pentru 50 de copii aflati in situatii de viata dificile, ajutati in cadrul Centrului Comunitar Generatii, unul dintre programele socio- educationale ale Fundatiei. Centrul ofera copiilor o masa calda zilnic, servicii after-school, activitati creative si sportive, o tabara de vara, consiliere psihologica si alte servicii sociale pentru familiile lor.

Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile fara oameni dispusi sa ni se alature, oameni gata sa se implice si sa se daruiasca pentru a schimba in bine destinele altora.' marturiseste Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei.

Pentru al doilea an consecutiv, Ruxandra Dragomir – Presedinte al Federatiei Romane de Tenis, locul 15 in top WTA in perioada in care a fost jucatoare activa, participa la un meci demonstrativ in beneficiul copiilor Centrului Generatii. Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, s-a alaturat meciului demonstrativ al prietenilor Fundatiei.

A face o fapta buna, a imbunatati nivelul de trai al unor semeni ai tai sau a salva o viata – aceasta este adevarata satisfactie. Multumesc Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei pentru ca imi ofera sansa de a deveni o persoana mai buna, in fiecare zi care trece si care va urma', a declarat Ruxandra Dragomir.

„Este pentru prima data cand voi cunoaste familia regala si este o onoare pentru mine sa joc acest meci demonstrativ in acest context. Am mai participat la multe actiuni caritabile, dar niciodata n-am sperat ca pot sa ajut prin cel mai important hobby al meu: tenisul. Le multumesc celor care s-au gandit sa ma invite sa dau o mana de ajutor. De data asta o sa inlcouiesc chitara cu racheta de tenis.” ne-a spus Cornel Ilie.

Turneul a atras 32 de jucatori amatori din randul managerilor de top, reprezentantilor diplomatici si bloggerilor. Competitia se desfasoara in perioada 21-23 iunie, in cadrul Clubului Diplomatic, incluzand partide de simplu si de dublu mixt.

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter