Cornel Ilie (Vunk) a bulversat programul unui liceu din Bucureşti

Publicat pe

Zilele trecute, Cornel Ilie a fost profesor' la liceul Odobleja din Bucuresti si le-a bulversat putin programul elevilor. Invitat sa vorbeasca despre implicarea sa in activitati de voluntariat si despre importanta in dezvoltarea personala a unor asemenea implicari, Cornel a pornit o dezbatere cu elevii.

 

cornel ilie concert sibiu

 

Elevilor le-a placut atit de mult intilnirea incit n-au mai vrut sa iasa in pauza si au cerut voie sa continue discutia si in ora urmatoare. Cum orarul trebuia respectat, elevii si-au incercat norocul cu o alta solutie: sa mai faca o intilnire la prima ora, in ziua urmatoare.

Am descoperit acolo foarte multi copii interesati de ce se intampla in comunitatea lor si, mai mult decat atat, care propuneau solutii foarte coerente, iar unele dintre ideile lor erau in curs de aplicare. Daca generatia noastra avea aceleasi preocupari in perioada liceului, poate erau mai putine probleme in societatea si comunitatile noastre de-acum.” spune Cornel Ilie.

 

Cornel Ilie liceu Odobleja

 

Lectia de implicare in activitati de voluntariat s-a desfasurat in cadrul proiectului „Europa, casa noastra”, realizat de reprezentanta Comisiei Europene in Romania. Implicarea in activitati de CSR a lui Cornel Ilie a fost recunoscuta printr-un premiu pentru Responsabilitate Sociala la Gala CSR Romanian Awards, la inceputul acestui an.

 

Foto: PR

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter