Cornel, iubitul lui Brigitte Năstase: „Am crezut că mă poate înșela cu oricine de la FERMA, mai puțin cu Pastramă!”

Publicat pe

Când a plecat în FERMA, Brigitte nu era doar proaspăt ex-Năstase, ci deja logodită cu un bărbat care locuia la ea și purta o verighetă. Florin Pastramă însă, cuceritorul neîntrecut din show-ul de la Pro TV, și-a încercat norocul și cu ea și a reușit să rupă logodna celor doi, spre șocul lui Cornel Oană, bărbatul care se considera, până de curând, logodit cu Brigitte.

La FERMA de la Pro TV poveștile de amor sunt chiar mai picante decât în telenovelele sud-americane. Se dă un cuceritor cu vorbele la el – și mai ales bani în cont! – și câteva femei gata oricând să-l creadă pe cuvânt. Astfel, cu puține ingrediente și o casă nu foarte mare, în care să locuiască împreună, respectiv un dormitor în care să doamă toți, umăr în umăr și succesul unei producții TV este garantat.

Ba un duș în aceeași cadă, ba un curățat de cartofi sau un muls vaca împreună și idilele se țes cu viteza sunetului în FERMA. Și la fel de repede se și uită, dacă s-ar face studiu de caz strict pe comportamentul lui Florin Pastramă.

S-ar părea, însă, că afaceristul se oprește la Brigitte, mai cu seamă că fosta soție a lui Ilie Năstase i-a recunoscut că este îndrăgostită de el la rândul său. Abia în al 99-lea ceas, după o noapte petrecută sub aceeași pătură cu Pastramă, bruneta a realizat că are acasă un logodnic și, pe deasupra, că mai este și pocăită, iar înșelatul este un păcat pe care nu ar fi trebuit să și-l ia asupra ei.

Cornel Oană s-a gândit să-i ușureze povara sufletească și a anunțat la Măruță în emisiune că a părăsit-o și s-a mutat deja din casa ei: 'Show-ul are limitele lui, nu te obligă nimeni să faci… Este normal ceea ce s-a întâmplat, în condiții de stres oamenii reacționează. Eu am terminat relația de săptămâna trecută'.

Cornel Oană a mărturisit că, până să apară scenele 'incriminatoare' cu Brigitte și Pastramă, el  era hotărât să facă nunta, locuia la ea acasă, avea grijă de afacerile lor și de copiii ei.

'Noi, chiar înainte de FERMA, am avut o ceartă. Fiecare a înțeles cum a vrut. Ea s-a considerat singură, eu m-am considerat în relație. Dacă este fericită cu Florin Pastramă, eu le doresc Casă de piatră. Eu am dat  verigheta jos, nu am ce să fac cu jumătate de verighetă'.

Cornel Oană spune că nu se aștepta să fie înșelat cu Florin Pastramă. De asemenea, acesta comentează și reacția Ralucăi Podea, fosta logodnică a lui Pastramă: 'Este normal ca Raluca să fie supărată, pentru că el a încercat cu toată lumea de acolo. Mai lipsea vaca. Nu mi se pare OK. Am crezut că mă poate înșela cu oricine de acolo, mai puțin cu el'.

Cornel consideră că Florin Pastramă își bate joc de Brigitte și conchide. 'Eu nu sunt supărat pe nimeni. Eu le iau pe toate ca pe lecții de viață. Probabil îi voi da dreptul să-mi explice'.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter