Cornel Palade şi-a trimis fiica la Drept, dar ea a vrut Actorie: "Am lăsat-o pe ea să lupte pentru visul ei!"

Publicat pe

Cornel Palade nu și-ar fi dorit ca fiica sa, Ada, să îl urmeze în meserie şi a vrut ca ea să-şi găsească drumul singură, fără ca el să-i „vândă iluzii”. A convins-o pe Ada să se înscrie la Drept, pentru a avea o meserie bănoasă, dar planul lui a ţinut doar şase luni pentru că sângele de artist apă nu se face. Astfel, Cornel a ajuns să împartă scena cu fiica lui şi este extrem de mândru că se întâmplă asta.

Cornel Palade şi-a trimis fiica la Drept, dar ea a vrut Actorie: "Am lăsat-o pe ea să lupte pentru visul ei!"Cornel Palade şi-a trimis fiica la Drept, dar ea a vrut Actorie: "Am lăsat-o pe ea să lupte pentru visul ei!"

„Când era Ada micuță nu mă gândeam că o să urcăm împreună pe aceeași scenă. După aceea, i-am văzut aptitudinile și mi-am zis: Doamne, să nu se apuce de meseria mea, că e una grea! Am fost mai mult spectator, pentru că îmi plăcea ceea ce vedeam că face, dar nu am vrut să o plimb la toate posturile de televiziune, pe la emisiuni, cum am văzut că fac mulți părinți cu copiii lor.

Am vrut să-și găsească drumul singură, pentru că mie nu mi-a vândut nimeni iluziile. Mi le-am vândut singur pentru ca, după aceea, să știu de unde mi se trage. După ce a terminat liceul, am dat-o să facă Dreptul la Româno-Americană, să aibă o meserie de viitor care să-i aducă bani dar, după șase luni, mi-a zis că nu înțelege nimic, s-o las în pace, pentru că ea vrea să cânte, să joace, să fie artistă. Anul următor a mers la Actorie', povestește Cornel Palade.

Ada a avut de mică veleități de artistă, își amintește acesta. Pe oriunde jucam, Ada era în prima linie, cânta și dansa pe tot ce cânta orchestra în restaurant'.

Când a văzut-o hotărâtă să devină actriță, Cornel n-a încercat să o țină departe de scenă, dar nici n-a încurajat-o. Am lăsat-o pe ea să lupte pentru visul ei', spune acesta.

Care sunt primele transformări pe care le vor face Cornel Palade și fiica sa, Ada, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 20:00, în cel de-al 14-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!'. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter