Cosmina Pasarin, Aylin Cadir si Sanziana Negru, la plimbare cu bicicleta

Publicat pe

Bucurestenii care s-au plimbat zilele trecute in Parcul Titan si au vrut sa-si inchirieze o bicicleta au avut ocazia sa dea nas in nas cu Aylin Cadir, Cosmina Pasarin sau Sanziana Negru. Pentru cateva ore, fetele au luat locul operatorilor din centre si le-au facut treaba, in scopul de a promova mersul pe bicicleta si beneficiile acestuia.

 

„Le multumesc prietenilor de la Asociatia MaiMultVerde pentru ca mi-au dat ocazia sa joc rolul operatorului intr-un centru Cicloteque si sa ma intalnesc cu toti iubitorii de miscare. Stim cu totii cat de sanatos si eficient este mersul pe bicicleta si mai ales cat este de important sa le lasam mostenire generatiilor urmatoare un aer cat mai curat”, a declarat Cosmina Pasarin.

Foto: Cristi Duminecioiu

Cosmina, Aylin si Sanziana au plusat cu o plimbare pe bicicleta alaturi de cativa clienti fideli ai centrelor Cicloteque.

 

Foto: Vlad Basca

 

„Mi se pare foarte frumos cum, in ultimii ani, din ce in ce mai multi oameni merg cu bicicleta. Si cred ca in mare parte, acest lucru se datoreaza si campaniilor organizate de ONG-uri precum MaiMultVerde. Sper ca in viitorul apropiat autoritatile sa faca din aceasta capitala una „bike friendly”, a declarat Aylin Cadir.

 

„Mereu mi-a placut sa ma plimb cu bicicleta si in Bucuresti este destul de greu sa faci asta. Asociatia MaiMultVerde ne da o mana de ajutor in sensul acesta si ma bucur ca astfel avem ocazia sa ne facem auziti. Reactiile celor din parc au fost variate, dar am fost surprinsa sa vad foarte multi tineri dornici sa se plimbe cu bicicleta!”, a completat Sanziana Negru.

Foto: Vlad Basca

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter