Cosmina Păsărin şi Gina Pistol prezintă Romanian Music Awards 2014

Publicat pe

După nu mai puţin de 11 ani, Romanian Music Awards adună din nou pe covorul roşu personalităţile esenţiale din industria muzicală autohtonă pentru un nou şir de concerte, premiere şi decernări.

 

Gina si Cosmina la RMA 2014 new

 

A 12-a ediţie a evenimentului are loc pe 12 septembrie în Piaţa Sfatului din Braşov şi este organizată de Music Channel şi UTV. Cu 350.000 voturi înregistrate până acum la cele 14 categorii, tensiunea începe să apară.

 

Cosmina Păsărin şi Gina Pistol vor fi prezentatoarele evenimentului, dar nu separat, ca în anii trecuţi, ci impreuna, într-un duo exploziv.

 

'Mă bucur că mi s-a oferit ocazia de a reveni pe scena celei mai longevive gale de premiere a artiştilor din industria muzicală românească. A mai rămas puţin timp, aşa că abia aştept să ne întâlnim pe 12 septembrie la Braşov!', a spus Cosmina.

 

Despre colega cu care va garanta un show ca la carte, Cosmina mărturiseşte: 'Eu şi Gina suntem prietene de ceva timp, dar nu am avut ocazia să facem echipă pe scenă, aşa că alăturarea este una inedită!'

 

În primul rând mă bucur pentru c-o să am ocazia să revăd oameni dragi, din echipa Music Channel', declară Gina.

 

'În al doilea rând îmi place să particip la evenimente de asemenea anvergură. Îmi place muzica, îmi place să fiu alături de un public primitor cu o energie super bună, care se bucură de Romanian Music Awards. Mă bucur foarte mult că am primit din nou ocazia de a fi alături de voi! Îmi place foarte mult Cosmina! Cu toate că nu ne suportam când eram mai mici, lucrurile s-au schimbat când ne-a venit mintea la cap. Acum ne înţelegem doar din priviri', continuă Gina despre colega alături de care va prezenta evenimentul.

 

Cosmina Păsărin a prezentat în 2011 alături de Puya, iar Gina Pistol a urcat pe scena RMA chiar anul trecut alături de Cornel Ilie.

 

Cel mai nominalizat muzician de anul acesta este Smiley, cu şapte categorii la care a fost propus, urmat de Andra, cu patru nominalizări.

 

Poti intra acum sa iti votezi preferaţii pe rma.1music.ro!

 

Biletele pentru Romanian Music Awards 2014 pot fi achiziţionate de la standurile din Piaţa Sfatului în ziua evenimentului şi costă 20 lei.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter