Cosmina Pasarin si Puya prezinta Romanian Music Awards 2011

Publicat pe

Anul acesta, Romanian Music Awards 2011, cel mai important eveniment muzical din Romania, va fi prezentat de Puya si de una dintre cele mai sexy vedete feminine: Cosmina Pasarin!

Cosmina PasarinShow-ul incendiary are loc pe 16 septembrie, in Piata Sfatului din Brasov!

Incepand cu ora 19.00, cel mai hot MC din Romania, Cosmina Pasarin si castigatorul trofeului Best Male' al editiei de anul trecut, Puya, promit sa faca un duo de zile mari, anuntand un show plin de surprize!

Ma bucur ca urmeaza sa urc pe scena Romanian Music Awards in calitate de prezentator. Deja am inceput sa ma pregatesc pentru prezentarea celui mai important eveniment din industria muzicala romaneasca si ma gandesc si la cateva tinute pe care le voi purta pentru a fi „in ton” cu show-ul. Pentru ca numaratoarea inversa a inceput, la fel ca si ceilalti, abia astept sa aflu care sunt artistii care au fost cei mai buni in ultimul an…Ne intalnim in capitala muzicii, Brasov, pe 16 septembrie!', a marturisit Cosmina pentru Music Channel.

Cei mai buni artisti au intrat in competitie la sectiunile Best Female, Best Album, Best Dance, Best DJ, Best Group, Best Hip-Hop, Best LIVE, Best Male, Best New Act, Best Pop, Best Rock, Best Song, Best Video, Best Website.

Poti decide decide cine este cel mai bun la fiecare categorie Romanian Music Awards 2011 si intra pe http://rma.1music.ro/ pentru a vota artistul preferat!

Foto: Arhiva Viva!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter