Costi Ioniță s-a transformat total de când trăiește în America. Artistul este vegetarian, face yoga și este pasionat de numerologie

Publicat pe

De câțiva ani, Costi Ioniță trăiește „visul american'. Traiul peste Ocean l-a schimbat total pe artist, de când îi are în anturaj pe Shaggy, Daddy Yankee, J Balvin, Nicky Jam sau Reykon. Costi scoate hituri pe bandă rulantă, iar în 2012 a fost nominalizat la Premiile Grammy, pentru piesa Dame', interpretată de Shaggy și de Kat DeLuna, însă a devenit foarte credincios și nu uită să-i mulțumească lui Dumnezeu după fiecare reușită.

Costi Ioniță s-a transformat total de când trăiește în America. Artistul este vegetarian, face yoga și este pasionat de numerologieCosti Ioniță s-a transformat total de când trăiește în America. Artistul este vegetarian, face yoga și este pasionat de numerologie

 

Costi Ioniță are 41 de ani și arată complet diferit față de cum îl știau fanii, pe vremea când era în trupa Valahia și cânta, alături de Mihai Trăistariu și Dorin Topală, celebrul hit „Banii și fetele'.

Artistul a devenit vegetarian, face yoga,  iar stilul de viață și l-a modificat complet. El s-a apropiat mai mult Dumnezeu și, uneori, își surprinde fanii cu imagini făcute în bisericile în care merge ca să se roage.

Costi Ioniţă a absolvit un curs de numerologie în urmă cu câţiva ani şi are diplomă. Nu e maestru numerolog, el foloseşte informaţia în interes propriu. Tot ce a învăţat, foloseşte în meseria lui. El poate să îşi programeze concertele, întâlnirile în anumite date favorabile.

Notele muzicale pot fi transformate în numere, iar el poate să îşi dea seama dacă va fi sau nu o melodie de succes. Îşi cunoaşte mai bine partenerii cu care colaborează şi, cu ajutorul unei simple analize şi pe baza unor calcule îşi poate da seama cu cine să lucreze. Spre exemplu el poate afla dacă omul cu care vrea să colaboreze este serios, dacă are şansă sau nu în domeniul muzical, ca să nu îşi mai piardă timp în cazul în care cifrele sunt nefavorabile.

El îşi coordonează activităţile în funcţie de anumite activităţi numerologice', a povestit pentru Click! Anatol Basarab, expert în Numerologie.

În plus, cântărețul este foarte credincios și postează des pe rețelele de socializare fotografii de la lăcașuri de cult din America.

„După ce compun fiecare melodie spun «Doamne, facă-se voia Ta!». Aș vrea să înțeleagă asta și producătorii români. Să renunțe la semnele demonice și să optăm pentru armonie, lumină și pozitivism', declara Costi Ioniță în urmă cu câțiva ani.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter