CRBL şi-a dus soţia la Paris la concertul lui Beyonce şi Jay Z

Publicat pe

CRBL i-a pregatit o mare surpriza Elenei, sotia lui, si, week-end-ul trecut, invitând-o la concertul lui Beyonce si al lui Jay Z, de la Paris.

 

„Pentru ca la noi in casa exista icoana lui Beyonce la care ne inchinam si chiar a lui Jay Z langa (rade), am vrut sa-i fac o surpriza Elenei si, pentru ca isi dorea foarte mult, am dus-o sambata, la Paris, la concertul celor doi. A fost ultimul concert din acest turneu al lui Beyonce si Jay Z, iar ei au ales acest oras, singurul din Europa, pentru ca acolo s-au cununat si pentru ca jumatate din staff-ul lui Jay Z e din Paris. Concertul a fost incredibil! Astfel, am multumit-o pe Elena, mi-am spalat pacatele, ca sa zic asa, trecute si viitoare (rade)”, povesteste CRBL.

 

Lui CRBL ii pare rau ca nu a mai gasit biletele cele mai scumpe, care aveau pretul cuprins intre 1.700 si 2.500 de euro pentru ca, la acest tarif special, beneficiai de un tratament extraordinar, in plus aveai ocazia sa iei masa cu cele doua staruri. „Erai preluat de la intrare, cu limuzina, covor rosu, hostesse, aveai un preparty, vedeai tot concertul de la zona VIP, aveai acces in backstage, puteai face poza cu Beyonce si Jay Z, primeai autograful lor personalizat si, atentie, serveai masa alaturi de ei. Ma oftic pentru ca nu am putut sa cumpar aceste bilete, a fost un numar limitat, de 45 de bilete maximum, care s-au dat instantaneu. Insa nu ma las si, daca as putea vreodata sa-i fac Elenei aceasta surpriza, ar fi senzational”, mai spune el.

 

In cele doua zile cat au stat la Paris, Elena si CRBL au apucat sa vada La Defense, Arcul de Triumf, Luvru. „Iar Elena s-a intalnit, cu totul intamplator, cu cele trei verisoare ei – una sta in Germania, una la Paris, alta la Londra. Nu se vazusera de opt ani. A fost o alta intamplare incredibila pentru ea”, încheie artistul.

 

CRBL şi-a dus soţia la Paris la concertul lui Beyonce şi Jay ZCRBL şi-a dus soţia la Paris la concertul lui Beyonce şi Jay Z

 

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter