Crina Abrudan a plecat de 6 ani din televiziune, dar e mai sexy ca niciodată! Arată perfect în costum de baie la 41 de ani

Publicat pe

Fosta prezentatoare de la Antena 1, Crina Abrudan, a fost una dintre prezențele cele mai plăcute de pe micul ecran și nu s-a schimbat deloc după ce a renunțat la cariera în televiziune. Iată cum arată vedeta la 6 ani de când nu mai este la pupitrul știrilor sportive și cu ce se ocupă!

Crina Abrudan a prezentat aproape un deceniu știrile sportive, iar decizia vedetei Antenei 1 de a se despărți complet de televiziune după ce rubrica sa din cadrul jurnalului de știri s-a desființat a uimit multă lume. Iată însă că există viață și după televiziune, iar Crina Abrudan a dovedit acest lucru din plin!

Acum, fosta vedetă de televiziune are propria afacere de succes – Crina Abrudan și-a deschis un loc de joacă pentru copii – de care se ocupă full time, iar acum doi ani ea și fostul fotbalist Gabi Popescu și-au pus în sfârșit pirostriile după 9 ani relație, deci pentru ea lucrurile merg cât se poate de bine.

Crina Abrudan adoră pastele și pizza

În plus, Crina Abrudan arată mai bine ca niciodată și știe asta, pentru că pagina ei de Instagram abundă de poze în costum de baie. Paradoxal, într-un interviu acordat VIVA!, vedeta povestea, anul trecut, că nu a mers niciodată la sală și că pătrățelele de pe abdomen le datorează genelor bune… De altfel, vedeta a recunoscut că adoră pizza, pastele și că nu există ceva mai bun decât cartofii prăjiți cu brânză rasă, dar și că „nu mă abțin nici de la ciocolată”. Dat fiind că anul acesta Crina Abrudan a împlinit 41 de ani, trebuie să recunoaștem că are un trup de invidiat, dar și un chip pe măsură, deoarece trecerea anilor pare să nu o fi afectat deloc.

Crina Abrudan a plecat de 6 ani din televiziune, dar e mai sexy ca niciodată! Arată perfect în costum de baie la 41 de aniCrina Abrudan a plecat de 6 ani din televiziune, dar e mai sexy ca niciodată! Arată perfect în costum de baie la 41 de ani

Foto: Instagram

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter