Crina Abrudan, Magda Bucur si Gabi Balasu sunt in direct de la JO

Publicat pe

Au mai ramas doar cateva zile pana la startul celui mai asteptat eveniment sportiv al anului, Jocurile Olimpice de la Londra, iar reporteri din toate colturile lumii iau drumul capitalei regatului Unit.

Frumoasa prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1, Crina Abrudan, a prezentat luni seara ultimul grupaj informativ din studioul Observatorului. Timp de trei saptamani, Crina va transmite in direct de la Londra cele mai importante evenimente si cele mai tari informatii despre evolutia sportivilor romani la Olimpiada. In timpul stirilor, Crina a purtat o costumatie cu totul si cu totul speciala – tinuta oficiala a delegatiei la Jocurile Olimpice, primita chiar de la Ivan Pataichin.

Alaturi de Crina Abrudan, au luat drumul Londrei si Gabi Balasu de la Antenas 3 si Magda Bucur, reporter special al Observatorului. Crina va realiza foarte multe transmisii in direct, stiri si reportaje, astfel incat telespectatorii sa fie in permanenta informati despre evolutia sportivilor romani in competitie, dar nu numai. In plus, Crina Abrudan va fi si gazda unor editii speciale transmise din studioul GSP TV pe care postul de televiziune il amenajeaza special la Londra pe durata Olimpiadei.

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter