Crina Abrudan - Pasionata de masini

Publicat pe
Crina Abrudan Crina Abrudan

O puteti vedea si in numarul de februarie al revistei Viva!, intr-un pictorial absolut superb. Si cu toate ca ne-a spus foarte multe despre stilul ei de viata, cum a ajuns la Bucuresti si cate ceva despre viata ei personala, am vrut sa aflam inca si mai multe lucruri despre ea.


Crina AbrudanCe iti place sa faci cel mai mult in timpul liber?

Abia astept sa am mai multe zile libere si sa plec acasa, la Oradea. Si astept weekendurile de vara, sa plec la mare.

Povesteste-ne pe scurt despre cea mai frumoasa vacanta.
Imi amintesc cu drag de vacantele de cand eram copil, vacantele petrecute la bunici, din prima pana in ultima zi. In ultimii ani nu pot sa spun ca am avut o vacanta care sa imi fi ramas in memorie ca fiind cea mai frumoasa. Inca o mai astept.

Stiu ca iti place sa conduci. Ce masina ti-ar placea sa ai daca banii nu ar conta?

Mi-ar placea un BMW X3. Am facut un drive test recent, am mers cu o astfel de masina pana la Oradea. O vazusem inainte la un show-room si mi-a placut foarte mult. Pe locul doi ar fi Volkswagen EOS.

Din tot ceea ce s-a scris despre tine, ce anume te-a socat?

Lucrurile care nu aveau nicio legatura cu realitatea si in care nu exista niciun sambure de adevar. M-a socat faptul in sine, faptul ca pot sa se scrie lucruri care sunt pure inventii de la un capat la altul. Nu m-au suparat pentru ca, unele nu erau rautati, dar nu erau adevarate. Acum m- am obisnuit si nu ma mai socheaza nimic. Ma amuza.

Actor preferat: Eric Roberts
Filmul preferat: Casablanca, Titanic, Mireasa insangerata

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter