Criss Ciobănaşu – Aniveresare inedită a majoratului

Publicat pe
Criss Ciobănaşu – Aniveresare inedită a majoratuluiCriss Ciobănaşu – Aniveresare inedită a majoratului

Criss Ciobanasu, membra trupei LaLa Band si a trupei ONE, isi sarbatoreste majoratul intr-un mod inedit. Pentru ca si-a dorit ca la implinirea varstei de 18 ani sa-i aiba pe toti cei dragi aproape, s-a hotarat sa organizeze 3 petreceri aniversare memorabile.

 

La prima petrecere, care a avut loc weekend-ul trecut, Criss a sarbatorit alaturi de iubitul ei, Vlad, de colegii din LaLa Band, de familia ei din Bucuresti si de prietenii apropiati, iar distractia a tinut pana zori.

 

Am avut un party aniversar de neuitat! Desi mai am o zi pana implinesc oficial 18 ani, am ales sa fac prima petrecere in weekend pentru a ma putea distra alaturi de cei dragi pana in zori. Am organizat o petrecere in localul in care mi-am sarbatorit si Sweet Sixteen. Mi-am chemat toti prietenii si am dansat toata noaptea. Am vrut ca la implinirea majoratului sa ne putem distra ca la carte si asa a si fost!', povesteste Criss.

 

Pe langa varsta pe care o aniverseaza, numarul 18 are o semnificatie speciala pentru Criss. Pe data de 18 a avut prima intalnire cu iubitul ei, Vlad: Am primit o gramada de cadouri care simbolizeaza varsta de 18 ani si am primit si cadouri de casa noua pentru mutarea in mansarda alaturi de Vlad. Am primit si foarte multe flori frumoase, iar acum mansarda noastra e plina de flori.'

 

Iar petrecerile aniversare continua pentru frumoasa artista cu ochi albastri, atat astăzi, 24 septembrie, cat si in weekend:

 

Petrecerea nu s-a incheiat aici, pentru ca weekend-ul viitor voi iesi la un restaurant impreuna cu familia mea din Bucuresti, parintii mei din Botosani, care vin in Bucuresti si parintii lui Vlad. Parintii mei din Botosani si parintii lui Vlad nu s-au cunoscut niciodata pana acum! Si vor mai veni cativa prieteni apropiati care au fost alaturi de mine in tot acest timp', dezvaluie Criss.

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter