Criss şi Vlad s-au îndrăgostit de Thailanda

Publicat pe

Criss si Vlad, membri LaLa Band şi protagoniştii noii telenovele O nouă viaţă' (care va avea premiera pe 2 februarie, de la 20.30, ACASĂ) s-au întors dintr-o vacanţă de vis în Thailanda, unde au fost alături de familie şi prieteni.

 

 

Cei doi s-au îndrăgostit de Thailanda: Ţara asta este o minune! Am fost acolo împreună cu Vlad, cu familia mea din Bucureşti şi nişte prieteni, ne-am distrat grozav. Nu vă imaginaţi ce senzaţie ai când hrăneşti un tigrişor de 6 luni care dacă şi-ar pune mintea ar păpa un pic din mânuţele noastre. Eram în siguranţă atâta timp cât era cu biberonul de lapte în gură. Şi atunci se transforma într-o pisicuţă care torcea, pufoasă, moale… Fabuloasa senzaţie. Şi marea, florile, templele budiste… totul era fascinant. Cu siguranţă ne vom întoarce în ţara asta minunată', spune Criss.

 

 

De elefanti, ce să mai vorbim. O elefănţică cu moţ roz ne-a îmbrăţişat. Am trăit nişte senzaţii extraordinare. Maimuţele…obraznice. Una vroia neapărat să intre în rucsacul meu. Ne-am simţit foarte bine. În plus, am fost foarte mândru de iubita mea. O oprea lumea pe stradă să îi spună cât este de frumoasă. A făcut poze cu un grup de adolescenţi pentru că acolo Criss este un prototip de frumuseţe. Mignonă, cu pielea albă şi ochii albaştri', adauga Vlad.

 

 

Şi eu am fost mândră de iubitul meu. Când ne-am plimbat cu elefanţii a fost singurul care a avut curajul să stea pe spatele elefantului. Baiatul care îl conducea coborâse.  M-am simţit ca o prinţesă al cărui prinţ o protejează şi este Tarzan. Tarzan si Jane, asta am fost în jungla thailandeză şi pe insulele nelocuite. O vacanţă de vis', povesteşte Criss.

Criss şi Vlad s-au îndrăgostit de ThailandaCriss şi Vlad s-au îndrăgostit de Thailanda

 

Am făcut şi mult sport, ne-am plimbat cu caiacul, am înotat, am escaladat un munte să vedem o cascadă. Am citit, am ascultat muzică, am făcut o mulţime de lucruri pe care timpul nu ni le-a permis demult. Amintiri minunate avem şi de la etajul 62 al unui zgârie-nori din Bangkok, unde am luat cina la un restaurant în are liber. Cu o privelişte de vis', spune Vlad. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter