Cristi Borcea, cadou de 100.000 de euro pentru Valentina Pelinel. Orice femeie și-ar dori așa ceva

Publicat pe

Fostul acționar de la Dinamo îi face toate poftele soției sale, care este însărcinată cu gemene. Cristi Borcea i-a făcut un cadou de 100.000 de euro Valentinei Pelinel. Orice femeie visează să primească un asemenea dar, însă când vine vorba de soția lui, Cristi Borcea nu mai ține cont de bani.

După ce a vândut ștrandul din Crângași, conturile lui Cristi Borcea s-au umplat iar. Fostul acționar de la Dinamo i-a făcut o surpriză neașteptată soției sale. Valentina Pelinel a primit de la Cristi Borcea o mașină care valorează peste 100.000 de euro, potrivit click.ro. Actuala doamnă Borcea a fost văzută prin oraș la volanul noului bolid. Valentina Pelinel este foarte fericită alături de soțul ei, iar de când acesta a fost eliberat din închisoare, viața lor de familie s-a schimbat complet. Micuțul Milan este cel mai fericit că acum îi are pe ambii părinți lângă el.

Cristi Borcea deține mai multe mașini de lux, iar valoarea lor este de aproape 700.000 de euro.

Milionarul Cristi Borcea nu a scos un ban din buzunar pentru nunta cu Valentina Pelinel

Pe data de 12 septembrie, Valentina Pelinel devenea oficial doamna Borcea, iar tot atunci aceasta a declarat că este însărcinată cu gemeni. Cununia civilă a luat pe toată lumea prin surprindere, totul a fost ceva discret, iar la starea civilă au fost prezenți doar apropiații. Pe 30 septembrie a avut loc și cununia religioasă, în Budapesta.

La petrecere nu au fost mai mult de 40 de invitați. Cei care au fost prezenți la eveniment au fost cazați la un hotel de cinci stele din Ungaria. Cununia religioasă s-a desfășurat la Mănăstirea „Sfântul Ioan Botezătorul’, din Budapesta și a fost oficiată de părintele David Pop, în limba română.

Evenimentul a avut loc într-un restaurant de lux din Budapesta, Gundel, acolo unde au făcut nunta și Marius Vizer și Irina Nicolae, nașii lui Cristi Borcea și ai Valentinei Pelinel. Pentru închirierea acestui restaurant, care are o istorie de 100 de ani, se zvonea că Cristi Borcea a scos din buzunar 15.000 de euro, însă adevărul este altul.

Marius Vizer este cel care a plătit nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Meniul de la petrecere costa 200 de euro, iar la restaurantul la care cei doi au făcut nunta a mâncat și Regina Elisabeta a Marii Britanii.

Citește și: Cum arăta Valentina Pelinel înainte de intervențiile estetice. Vedeta nu mai seamănă deloc cu cea de atunci

Citește și: Cristi Borcea își dorește să rămână toată viața cu Valentina Pelinel: 'E ultima femeie'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter