Cristi Borcea, mesaj emoționant pentru Valentina Pelinel din închisoare. Ce i-a spus soției sale la telefon

Publicat pe

Valentina Pelinel a născut gemene, pe 1 martie, dar din păcate, soțul ei nu a putut fi alături de ea, situația cu care s-a confruntat și la prima sarcină. Cristi Borcea se află în închisoare pentru următorii 5 ani, iar fostul acționat de la Dinamo i-a transmis un mesaj emoționant proaspetei mămici. 

Cristi Borcea a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare și nu a putut fi alături de soția lui în ziua în care aceasta a devenit mămică pentru a doua oară. Chiar dacă fizic nu a fost alături de ea, afaceristul a stat cu gândul la familia lui. Cristi Borcea a sunat-o pe Valentina Pelinel din închisoare și i-a transmis un mesaj absolut emoționant. Potrivit informațiilor apărute în presă, Cristi Borcea a sunat-o pe Valentina Pelinel din închisoare și i-a spus că o iubește.

Imediat după ce le-a adus pe lume pe gemene, Indira Maria și Rania Maria, Cristi Borcea l-a pus pe șoferul său să-i ducă Valentinei Pelinel un buchet imens de trandafiri roșii.

Cât a plătit Cristi Borcea pentru nașterea gemenelor

Cristi Borcea a plătit o sumă colosală pentru nașterea gemenelor lui, mai exact fiind vorba despre 10.000 de euro. Valentina Pelinel mai are un copil cu Cristi Borcea. Este vorba de un băiețel care se numește Milan, care a venit pe lume tot când tatăl său se afla după gratii. Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea:  Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat  trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo.

Citește și: Valentina Pelinel a născut gemene. Fetițele lui Cristi Borcea au venit pe lume în această dimineață

Citește și: Valentina Pelinel a mers în vizită la Cristi Borcea. Ce i-a dus soțului ei la închisoare

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter