Cristina Cepraga, rol principal în filmul italian L’ultima foglia

Publicat pe

Actriţa Cristina Cepraga are unul din rolurile feminine principale în Lultima foglia / The Last Leaf, filmul de debut al regizorului italian Leonardo Frosina. Pelicula este drama a unui cuplu de italieni din Roma a căror relaţie de iubire se deteriorează aproape inevitabil.

 

Cristina Cepraga cu echipa la FIF Cracovia

Cristina Cepraga cu echipa filmului

 

Cristina Cepraga joacă rolul Elei, despre care ne spune că este o tânără barmaniţă româncă ce lucrează la periferia Romei (oraş descris foarte interesant de regizor) ca să îşi câștige existenţa. Visul ei este ca, într-o bună zi, să se întoarcă în România şi să îşi deschidă micul ei băruleţ cu mașină de cafea italiană'.

 

Cristina Cepraga 07

 

În Italia, premiera a avut loc la începutul lunii aprilie. Filmul deja are trei premii: Cea mai bună actriţă', pentru Giorgia Cardaci la Festivalul Filmului Independent de la Roma (RIFF) şi la Film Spray Festival în Florenţa. Tot la acesta din urmă, directorul de imagine al filmului, Sandro Magliano, a obţinut premiul pentru Cea mai bună imagine'.

 

Cristina Cepraga pe platou in L'ultima foglia

Cristina Cepraga pe platou in L’ultima foglia

 

Recent, Lultima foglia a fost inclus în selecţia pentru OFF Plus Camera, Festivalul de Film Independent din Cracovia, care s-a desfăşurat luna trecută, la secţiunea Noul cinema italian'. Producătorii filmului intenţionează să programeze în curând o proiecţie a filmului şi la Bucureşti.

 

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter