Cristina Cepraga, sotie de mafiot italian

Publicat pe

In ultimii sase ani a locuit in Italia, iar acum revine in Romania ca sotia unui mafiot italian in serialul “Mostenirea”, ce va fi difuzat in toamna de Pro TV.

Cristina CepragaCristina o va interpreta pe Romina, sotia lui Fabrizio (Cristi Iacob), o femeie senzuala care ascunde un trecut plin de durere.

E primul serial de televiziune in care joc si in acelasi timp primul proiect TV pe care il fac in tara de cand am plecat in Italia. Ma bucura enorm faptul ca am sansa sa joc alaturi de Cristi Iacob, un actor pe care il apreciez inca de cand eram in facultate. Aproape intreaga echipa este formata din actori profesionisti, iar munca pe platoul de filmare devine o scoala. In plus, este o sansa sa ai ocazia sa joci in fiecare zi. Este un exercitiu foarte important pentru orice actor”, a spus Cristina.

Actritei ii place foare mult personajul sau, ea declarand in acest sens: Romina este un personaj foarte ofertant, cu multe fatete, o femeie interesanta a carei poveste este mereu surprinzatoare. Am conturat acest persoanj impreuna cu scenaristele, iar rezultatul imi place foarte tare'.

Cristina Cepraga a plecat din tara imediat dupa terminarea studiilor de actorie, pentru a-si continua pregatirea la Roma. Ea a urmat cursurile Cinecitta si Actors Studio'.

Foto: arhiva Viva!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter