Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman pregătiți de marele pas. Cerere în căsătorie cu peripeții: ”Pe tort scria...”

Publicat pe

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt pregătiți să facă marele pas. În ziua în care Cristina a împlinit 18 ani, Vlad și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie. Pregătirile au fost plănuite până în cel mai mic detaliu, însă actrița i-a cam încurcat planurile iubitului ei.

Înainte de a se căsători și a avea copii, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au planuri în legătură cu studiile lor. Vlad va face masterul la Sibiu, iar uneori vor fi separați din această cauză.

'Eu vreau să-mi termin facultatea și mai departe nu știu, vedem. Cumva știam… Nu trebuia să îmi mai dea un inel. Știam că asta aveam de făcut. Voiam să avem o viață împreună, să avem o familie împreună. Pe mine m-a surprinsă că nu mi-am dat seama decât până în momentul în care mi-a pus întrebarea. Am plâns o oră. E o responsabilitate foarte mare să ai un copil. Trebuie să știi că trebuie să le asiguri niște condiții copiilor.', a spus Cristina Ciobănașu.

Cererea în căsătorie a fost una cu peripeții. Vlad Gherman ne-a povestit amuzat cum s-a întâmplat totul. De la o cerere perfectă în căsătorie, așa cum era planificată, a devenit într-o poveste foarte amuzantă, care cu siguranță va fi povestită copiilor și nepoților.

'Anul acesta dau la masterat. Fac masteratul la domnul Marian Râlea la Sibiu și o să fie interesant să stau acolo o perioadă. Una este să faci în București, alta este să pleci. Sibiul ne este drag. Domnul Râlea m-a asigurat că o să fie foarte bine. Cris o să aibă de filmat aici. Va trebui să plec la examene. Am acceptat să mă duc la Sibiu pentru că ei înțeleg când am de lucru. O să rămână de povestit nepoților, strănepoților. Am cerut-o chiar de ziua ei, când a împlinit 18 ani. Eu plănuisem de foarte mult timp. Cumpărasem inelul, am rezervat masă la restaurantul ei preferat, am vorbit cu managerul. Am rugat-o pe Adela Popescu să se joace cu inelul ei ca să văd ce măsură poartă. A început piesa ei preferată, ea nu și-a dat seama de nimic. Ea vorbea la telefon. Chelnerul a venit cu tortul și îmi făcea semn să închidă telefonul. Pe tort scria 'merry me' în loc de 'marry me'. Ea nu a înțeles. M-am pus în genunchi, am deschis cutia și mi-am dat seama că nu e inelul, dar eu de fapt deschisesem cutia invers. Ea era bulversată, lumea aplauda în local. Eu îmi doresc doi copii, fată și băiat. Mai așteptăm. Mai avem de copilărit.', ne-a dezvăluit Vlad Gherman.

Citește și: Dragostea în fața și în spatele camerelor de filmat. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, mărturisiri sincere: 'Suntem naturali'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter