Cristina Cioran s-a mutat cu mama ei, după despărțirea de Alex Dobrescu: „Mă ajută foarte mult. Nu știu cum vom...”

Publicat pe

Cristina Cioran s-a mutat cu mama ei, după despărțirea de Alex Dobrescu. În urmă cu aproximativ o lună, actrița și tatăl copilului ei s-au despărțit, la scurt timp după ce aceasta a fost cerută în căsătorie. Într-un interviu recent, Cristina Cioran a declarat că s-a mutat în locuința mamei sale, iar o împăcare cu Alex Dobrescu nu face parte din planurile sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La începutul lunii noiembrie, Cristina Cioran confirma despărțirea de Alex Dobrescu. Cei doi au format un cuplu timp de de doi ani și au devenit părinți în primăvara anului trecut. După despărțire, actrița a susținut că principala problemă în cuplul lor ar fi fost modul mult prea diferit în care vedeau lucrurile. Pe 20 octobrie, proaspăta mămică fusese cerută în căsătorie, însă, la nici o lună distanță, aceasta s-a separat de tatăl copilului ei. Recent,  vedeta a susținut că a luat decizia de a se muta cu mama ei și a făcut câteva declarații despre implicarea lui Alex Dobrescu în creșterea fetiței pe care o au împreună.

Cristina Cioran s-a mutat cu mama ei, după despărțirea de Alex Dobrescu: „Mă ajută foarte mult. Nu știu cum vom...'Cristina Cioran s-a mutat cu mama ei, după despărțirea de Alex Dobrescu: „Mă ajută foarte mult. Nu știu cum vom...'

Cristina Cioran s-a mutat cu mama ei, după despărțirea de Alex Dobrescu. După despărțire, fostul iubit al actriței a fost surprins în compania unei alte femei. Pe rețelele de socializare, acestat s-a postat în timp ce era în lift cu o femeie brunetă, pe care o săruta cu pasional. Actrița a reacționat în scurt timp, susținând că „fiecare om are dreptul la fericire'.

Citește și: Alex Dobrescu are o nouă iubită, după despărțirea de Cristina Cioran.Cine este femeia cu care s-a sărutat în lift

Citește și: Motivul despărțirii dintre Alex Dobrescu și Cristina Cioran:'Ea nu este fericită, eu am fost fericirea ei'

Citește și: What’s UP, cuvinte dure la adresa lui Ruby și Shift. De la ce a pornit conflictul:”Încheiem prietenia”

Citește și: Cum a decurs prima întâlnire dintre Meghan Markle și prinții de Wales, Kate și William:”Nu am realizat că este nepotrivit”

Cristina Cioran s-a mutat cu mama ei, după despărțirea de Alex Dobrescu

De ceva timp, actrița locuiește cu mama sa, fiind cea care o ajută cu creșterea copilului în această perioadă. Cristina Cioran a mărturisit că mutarea nu a fost tocmai ușoară, însă se bucură din plin de etapele din viața micuței Ema.

„Ce să facă fetița mea, Emma este bine, este acasă cu mama, de altfel. Mama m-a păsuit astăzi, mi-a dat voie, de altfel, să vin la un eveniment. Mă ajută foarte mult, ne-am mutat împreună, cum ar veni. Este adevărat că nu mă așteptam la 45 de ani să mă mut cu părinții, dar ce să zic asta este situația. În rest, este foarte bine, creștem, mâncăm, ne dezvoltăm, începem să vorbim, începem să mergem, este foarte bine', a susținut Cristina Cioran, potrivit ego.ro.

„Mă descurc și singură'

Cristina Cioran a mărturisit că, pe lângă ajutorul pe care îl primește de la mama sa, are ocazia să se reconecteze cu cea care i-a dat viață. Din vară, aceasta se va întoarce la muncă, moment în care fiica sa va merge la creșă.

„Bine, este și cumva o reconectare cu mama mea și este foarte bine că este așa. Mă descurc și singură, să nu crezi că nu, doar că am decis să rămânem împreună. Deocamdată nu, dar o voi duce, da (n.r. la creșă). O voi duce pentru că din vară mă întorc la muncă, eu lucrez la un centru cultural și mă voi întoarce la job. Atunci, da, o voi duce la creșă. Totul este perfect, nici nu se putea mai bine. Atunci când se încheie un capitol, cu siguranță este începutul altuia, care poate să fie mai ușor, mai greu, na. Nu poate să fie nimic perfect', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

„Deocamdată, interesul nu se arată'

Actrița a subliniat faptul că Alex Dobrescu nu a dat încă niciun semn că și-ar dori să se implice în creșterea fiicei sale. Mai mult, aceasta a adăugat că nu se vede alături de alt bărbat în viitorul apropiat.

„Eu sunt OK, nu știu ce ar fi trebuit să fac. Am luat o decizie pe care mi-am susținut-o. Am luat această decizie să plec, să închei această relație, ca atare eu zic că sunt bine. Acum ce se întâmplă mai departe cu cealaltă parte, nu este treaba mea. Deocamdată interesul nu se arată. Nu știu cum vom face (n.r. cu privire la creșterea fiicei sale alături de fostul partener). Vom face cumva, într-un fel. (…)

Acum să nu te gândești că sar din relație în relație sau din aventură în aventură. Nu îmi mai trebuie. Vreau să iau o lungă pauză de orice la capitolul acesta', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter