Cristina Rus, însărcinată pentru a doua oară: "Cel mai probabil voi avea un băieţel"

Publicat pe

Cristina Rus a dezvăluit că este însărcinată în 15 săptămâni și va deveni mamă pentru a doua oară. Artista spune că are sentimentul că va aduce pe lume tot un băieţel.

 

Cristina-Rus-nou-1a

„Cel mai probabil va fi un frăţior. Sunt în 13 săptămâni cronologic, însă el este mai dezvoltat, are 15 săptămâni”, a declarat Cristina Rus.

Noua sarcină nu a fost programată şi a apărut în momentul în care Cristina îşi reluase proiectele profesionale şi îşi pregătea revenirea în televiziune cu o nouă emisiune.

Îmi doream doi copii. La câteva luni după naştere eram deja setată pe asta. Toată lumea mă întreba când mă întorc pe scenă, iar eu le spuneam că nu este momentul, pentru că vreau să stau cu cel mic. Văzând că nu se întâmplă nimic în decurs de trei ani m-am hotărât să revin. Am lansat ‘Jumătatea ta şi ‘În doi, iar apoi lucrurile au început să intre pe făgaşul normal în viaţa profesională. În plus, au apărut şi oferte în televiziune. Apoi, a apărut schimbarea. Am aflat că sunt din nou însărcinată, iar pentru mine aceasta este cea mai mare realizare”, declară Cristina Rus pentru revista OK!

Chiar dacă pe scenă s-a bucurat mereu de mare succes, Cristina a pus pe primul plan întotdeauna viaţa de familie fără să simtă că face un sacrificiu uriaş.

Artista povestește şi despre cum se descurcă soțul ei, Dragoş, în ipostaza de tătic.

„Este foarte blând, iubitor, protector şi atent. Dincolo de cuvinte îmi transmite dragostea lui printr-o simplă privire. El nu este genul care să spuna de foarte multe ori Te Iubesc, însă îmi transmite asta printr-o vibraţie nespusă”, spune solista.

 

Foto: PR

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter