Cristina Șișcanu a făcut dezvăluiri despre sarcina Gabrielei Cristea

Publicat pe

Sunt prietene bune de mult timp. Se cunosc atât din platourile televiziunilor unde s-au intersectat, cât și din viața privată, pentru că le leagă cel puțin un lucru în afara de micul ecran: sunt mame. Recent, Cristina Șișcanu a făcut dezvăluiri despre sarcina Gabrielei Cristea.

Soția lui Mădălin Ionescu a spus că Gabi Cristea este foarte fericită că va devenit din nou mamă și a mărturisit că prietena ei este bine.

„Gabriela este foarte bine. Ea şi Tavi sunt extraordinar de fericiţi că vor mai avea o fetiţă. Şi eu mă bucur mult pentru ei, copiii ne umplu întotdeauna de bucurie. Sunt liniştită pentru că Gabi are o sarcină uşoară şi abia aşteptăm să vină primăvara, să o cunoaştem pe cea mică', a declarat Cristina Şişcanu pentru WOWbiz.ro.

Toane de gravidă

Deși se spune că a doua sarcină este mai ușor de suportat, pentru că, în principiu, știi la ce să te aștepți, iată că Gabi Cristea nu a scăpat de schimbările de dispoziție specifice femeilor însărcinate.

„Trec de la o stare la alta. În urmă cu câteva zile, de dimineaţă, am avut un mic incident, când m-am enervat, pur şi simplu, degeaba. M-am lovit cu uşa şi am început să plâng si să mă cert cu ea. Era o chestie minoră, dar nu m-am putut abţine. Tavi a venit, m-a luat în braţe şi a zis „uşă rea, pleacă de aici'. Mă tratează ca pe un copil, pentru că toanele mele chiar sunt de copil în această perioadă', a povestit nu demult Gabriela Cristea.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter