Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt împreună de 9 ani. Cele mai grele momente pe care le-au avut în timpul căsniciei

Publicat pe

Formează un cuplu de nouă ani și atrag controversele precum un magnet. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au reușit să demonstreze că sunt un cuplu sudat, în pofida tuturor răutăților și invidiilor manifestate la adresa lor. Azi, vin la Interviurile VIVA!, emisiune difuzată pe Pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 15.00, pentru a dezbate… toate subiectele delicate și controversate, din viața lor de familie.

Relația lor a fost pusă la zid, la început, dar ei au demonstrat că nu trăiesc o dragoste fulgerătoare, ci o iubire care a trecut cu brio testului timpului. Azi, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu spun lucrurilor pe nume, într-o ediție specială a Interviurilor VIVA! Dezbatem toate controversele și toate subiectele generate de ei, voit sau nu, și care au fost pe buzele tuturor, în ultimii ani. Cum e să crești trei copii, ce efecte a avut campania pro alăptat, cum a depășit Cristina depresia post-natală și… cum au reușit să treacă peste toate piedicile, din ultimii ani.

Avem opt ani de relație si șapte de la căsătorie. Am depășit asa numitul prag de sapte ani! Cert ca e am trăit cu intensitate maxima fiecare zi din povestea noastră de iubire. Deși mulți s-au străduit sa ne tulbure viata si sa ne distrugă, chiar, relația, am privit doar înainte, bucurându-ne unul de altul si de universul nostru romantic. Eram ca doi miei pe care lupii au încercat sa-i sfâșie intr-o frenezie a dezinformării si a știrilor fantasmagorice! Ne-au lovit până și în plan profesional! Nici măcar nu ne-a interesat sa ne apărăm! Nu aveam de ce! Știam că tot ce ne aparține este curat si ca va dăinui. Din cauza tumultului, însă, si a nedreptăților, am cunoscut si suferința! Au fost clipe în care am crezut că ne vom prăbuși și că vom pierde tot ce am construit! Dar… ce e val ca valul trece! Astăzi suntem unul dintre cele mai respectate cupluri din spațiul public! O poveste adevărată de iubire va învinge întotdeauna!', a declarat Cristina Șișcanu, pentru VIVA!, în luna iunie, la aniversarea căsătoriei.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter