Cristina Spătar are o soră la fel de frumoasă ca ea, pe care a ținut-o "ascunsă" până acum! Cât de bine seamănă!

Publicat pe

Recent, Cristina Spătar a publicat pe contul ei de socializare o fotografie care i-a lăsat mască pe fanii săi, care nu știau că artista are o soră la fel de frumoasă ca ea…

În ultimii trei ani, Cristina Spătar a trecut prin momente grele pe plan personal, dar, din fericire, a avut familia și prietenii aproape. Puțini sunt cei care știu însă că artista are o soră apropiată de vârstă, pe Narcisa, cu care este extrem de apropiată. De curând, Cristina „le-a făcut cunoștință” fanilor săi de pe rețelele de socializare cu sora ei, postând o fotografie mai veche cu amândouă. Admiratorii cântăreței au fost impresionați de frumusețea ambelor surori, dar și de… naturalețea lor, unii dintre ei neuitând să-i atragă atenția artistei că era mult mai frumoasă înainte, când nu apelase încă la proceduri de înfrumusețare. E adevărat că, între timp, și sora artistei pare să fi apelat la niște mici artificii, însă ambele surori și-au păstrat frumusețea, chiar dacă, de atunci, au trecut niște ani.

Cristina Spătar iubește din nou

De ceva vreme, Cristina Spătar iubeşte din nou şi recunoaşte deschis că se află într-o relaţie amoroasă cu un bărbat a cărui identitate preferă să o ţină, momentan, ascunsă. „Am un iubit. Toate fetele au un iubit, eu de ce să nu am?”, a declarat Cristina Spătar.

Este pentru prima dată de la divorţul de Alin Ionescu, din 2016, când artista nu ascunde faptul că încearcă să-şi refacă viaţa cu un alt bărbat.

Şi, chiar dacă se spune că o femeie care îşi schimbă părul este pe cale să-şi schimbe viaţa, în cazul Cristinei Spătar lucrurile stau invers. Deşi are la activ mai multe operaţii estetice, Cristina Spătar are de gând să-şi mai facă una. „De la stres, de la toate, mai luăm două-trei kilograme. Am burtă şi nu-i bine. O să apelez la o liposucţie ceva. Fac şi mult sport. Acum am o antrenoare, o fată, să vezi ce face cu mine! Dacă în două luni nu obţin rezultate, mai fac o operaţie. Eu sunt familiarizată. Am operaţii la sâni, la nas. Nu-i problemă. Forever!’, a declarat Cristina Spătar pentru Click!.

Anul trecut, Cristina a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se săruta cu antrenorul de fitness, Tibi Vărzaru, fostul iubit al fiicei lui Vadim Tudor, Jeni. Atunci însă, Spătar nu a dat nici o declaraţie cu privire la respectivul bărbat.

Foto: Facebook, Instagram

Cristina Spătar are o soră la fel de frumoasă ca ea, pe care a ținut-o "ascunsă" până acum! Cât de bine seamănă!Cristina Spătar are o soră la fel de frumoasă ca ea, pe care a ținut-o "ascunsă" până acum! Cât de bine seamănă!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter