Crosul Generatiilor, in parcul Herastrau

Publicat pe

Pe 29 aprilie, in Parcul Herastrau, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei organizeaza Crosul Generatiilor, pentru a marca Ziua Europeana a Solidaritatii intre Generatii.

Participantii la cros si la probele sportive vor face echipa cu parteneri din alta generatie si numai impreuna vor putea castiga.

ASR Principesa Margareta va fi prezenta la eveniment si va inmana premiul cel mare echipei castigatoare. Gabriela Szabo va conduce crosul, iar Cristian Topescu va modera jocurile sportive.

Inscrierile la Crosul Generatiilor din 29 aprilie vor incepe de la ora 9.00 in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle.

Inainte de start, copiii, tinerii si varstnicii vor putea castiga numeroase premii la jocuri si probe haioase (sarituri cu sacul, probe cu obstacole, probe de sincronizare) si vor face gimnastica de incalzire cu Diana Oprea, campioana mondiala la fitness feminin.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter