Cu ce vedete de la Hollywood seamănă membrii familiilor regale

Publicat pe

Fiecare dintre noi are o sosie, dar multe dintre vedete își au sosiile tot printre celebrități. Am analizat membrii familiilor regale și am găsit printre vedetele de la Hollywood actori care seamănă perfect cu ei.

 

 

  1. Ducesa Kate Middleton vs. Lauren Conrad

Frumoase și feminine, Kate Middleton și Lauren Conrad au aceeași privire pătrunzătoare și aceleași trăsături care te cuceresc instant. De asemenea, ele mereu zâmbesc larg și exprimă optimism atunci când le privești.

Ducesa Kate Middleton vs. Lauren Conrad

 

  1. Prințul Carl Philip al Suediei vs. Jamie Dornan

Există o asemănare izbitoare între cei doi, care te face să te întrebi ,,care din ei este mai hot?” Mai mult, Prințul Carl Philip și Jamie Dornan, actorul din ,,50 Shades of Grey” poartă și același stil de barbă și umblă mai mereu în costume foarte elegante.

Prințul Carl Philip al Suediei vs. Jamie Dornan

 

  1. Prințesa Charlene de Monaco vs. Charlize Theron

Frumusețea celor două exprimă delicatețe și eleganță. Atât Prințesa Charlene de Monaco cât și Charlize Theron au tenul alb și părul blond, tuns scurt, dar și trăsături care le fac să fie ușor confundate una cu cealaltă.

Printesa Charlene de Monaco vs. Charlize Theron

  1. Regina Rania a Iordaniei vs. Rose Byrne

Pline de rafinament și cu trăsături foarte asemănătoare, Regina Rania a Iordaniei și Rose Byrne, actrița din ,,Spy”, ar putea fi ușor luate drept surori. Ambele au o frumusețe exotică, care se face ușor remarcată.

 

Rose Byrne vs. Regina Rania a Iordaniei

  1. Pierre Casiraghi de Monaco vs. Jude Law

Doi bărbați șarmanți, Pierre Casiraghi și Jude Law au genul de trăsături care te pot cuceri instant. Pierre l-ar putea înlocui cu ușurință pe Jude în unul dintre filmele sale, având un rol clasic de cuceritor extrem de elegant.

Pierre Casiraghi de Monaco vs. Jude Law

Silvia Cimpeanu, Foto: Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter