Cu cine ar fi înlocuit-o Orlando Bloom pe Miranda Kerr

Publicat pe

Orlando Bloom ar avea o relaţie în prezent cu Kendall Jenner, celebrul top model în vârstă de 19 ani.

 

Orlando

 

Este ceea ce susţine The Sun, care scrie că actorul în vârstă de 38 de ani şi sora mai mică a lui Kim Kardashian s-au întâlnit de mai multe ori, după ce s-au cunoscut în luna iulie pe platoul de filmare al unei producţii.

 

Se pare că diferenţa de vârstă dintre ei nu este deocamdată o problemă, fiind mult prea devreme să ştie dacă relaţia se va transforma în ceva serios.

 

Kendall Jenner

 

Kendall Jenner este unul dintre cele mai bine plătite top modele ale momentului, dorit în show-urile de modă ale marilor case de modă, iar în ultima vreme despre ea s-a spus că ar forma un cuplu cu Justin Bieber sau Lewis Hamilton.

 

Kendall este obişnuită cu astfel de diferenţe, după ce în familia ei acest aspect chiar nu contează. La 60 de ani, mama ei are o relaţie cu Corey Gamble, care are doar 34 de ani.

 

După divorţul de Miranda Kerr, Orlando Bloom nu a reuşit să-şi gasească pe cineva stabil, actorul fiind văzut doar in compania fiului lui, Flynn.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter