Cu cine trebuia sa se insoare Tom Cruise de fapt

Publicat pe

Dupa despartirea de actrita Nicole Kidman, biserica scientologica a organizat auditii secrete pentu a-i gasi o noua sotie lui Tom Cruise. Acesta este subiectul numarului de octombrie a Vanity Fair, care vine cu dezvaluiri in premiera.

 

Spre surprinderea tuturor, Katie Holmes nu a fost prima alegere a celor ce i-au decis viata lui Tom Cruise. In anul 2004, biserica a adunat mai multe actrite membre ale cultului, sub pretextul ca fac auditii pentru un film de promovare a scientologiei.  In timpul auditiilor, ele au fost intrebate ce parere  au despre Tom Cruise.

 

Nazanin Boniadia

Potrivit materialului publicat online, actrita britanica de origine iraniana Nazanin Boniadia a fost una dintre alegeri. Acesteia i s-a spus ca are de infaptuit „o misiune importanta” pentru biserica, ulterior fiind pregatita pentru misiunea de  sotie.

 

Dupa ce s-au intalnit timp de un an de zile, cei doi au hotarat ca nu sunt potriviti unul pentru celalalt, cautarile continuand in acelasi scop.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter