Culiță Sterp și Carmen de la Săciua, „pe drumul cel bun”. Primele lor declaraţii despre împăcare, după divorţul de acum un an

Publicat pe

Culiță Sterp și Carmen de la Săciua colaborează pe plan profesional şi pregătesc acum un nou proiect muzical împreună, însă umblă zvonul că între ei ar fi mai mult de atât. Divorţaţi cu scandal, în urmă cu un an, Culiţă şi Carmen ar fi decis să mai acorde o şansă dragostei lor şi au afirmat că sunt „pe drumul cel bun'.

Culiță Sterp și Carmen de la Săciua, „pe drumul cel bun'. Primele lor declaraţii despre împăcare, după divorţul de acum un anCuliță Sterp și Carmen de la Săciua, „pe drumul cel bun'. Primele lor declaraţii despre împăcare, după divorţul de acum un an

Încă nu pot să dau nicio declarație în privința asta, fiindcă încă nu știm sută la sută ce o să fie. Vorbim, suntem prieteni, încă nu stăm în aceeași casă. Suntem, cum am mai spus pe la televizor, suntem pe drumul cel bun, vorbim. Nu știu ce o să fie în continuare. Dar nu pot să dau o declarație sută la sută ne-am împăcat, nu ne-am împăcat', a spus Culiţă Sterp, la Antena Stars.

Totodată, Culiţă a fost prezent la ziua fostei soţii, zilele trecute când Carmen a împlinit 31 de ani şi apropiaţii lor spun că au fost nedezlipiţi toată seara. Ulterior, artistul a publicat și un mesaj, care vine ca o primă reacție după ce s-a spus că s-a împăcat cu Carmen de la Sălciua, la mai bine de un an de la decizia separării.

Cine contează-i lângă mine, restul sunt doar străini. Noapte bună!”, a scris Culiță Sterp, pe contul său de Instagram.

S-au despărţit cu scandal

Se pare că motivul divorţului este infidelitatea bărbatului. Carmen a declarat că şi-a iubit soţul şi încă mai are sentimente pentru el, dar nu poate trece peste trădarea lui. Carmen de la Sălciua susţine că ajunsese să se simtă doar o maşină de produs, nu o soţie iubită.

În timpul divorțului, au început să circule imagini cu frumoasa Carmen de la Sălciua, goală, artista acuzându-l pe Culiță Sterp că ar fi în spatele apariției fotografiilor cu pricina.

'Asta e o poză de câțiva ani! Îmi făcusem o poza în oglindă cum cred că își face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai îmi cumpărasem un corset de remodelare al taliei și îmi făcusem poza în oglindă! Cum fostul soț mi-a spart parola de la telefon, a luat poza din galeria foto împreună cu fosta mea cumnata și au distribuit-o pe toate grupurile! Probabil e un deliciu pentru ei să îmi facă rău!

Am purtat o discuție cu părinții mei! Mama suferă foarte mult, dar i-am explicat că trebuie să fie tare! Mama e o femeie credincioasă, noi suntem oameni cărora nu le place să intre în scandaluri! Probabil ați văzut că nimeni din familia mea nu a scos un cuvânt! Judecați voi cum doriți! Am fost învățată să întorc și celălalt obraz, nu să mă răzbun! Dumnezeu ne judecă pe toți!', a spus, la acea vreme Carmen de la Sălciua, pentru Cancan. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter