Cum a aflat Anamaria că Aurelian Preda nu este tatăl ei biologic. Incredibil cine este mama ei!

Publicat pe

În urmă cu trei ani, când avea doar 16 ani, Anamaria Preda a avut încă un şoc, ce a urmat celui cauzat de pierderea omului care a crescut-o: Aurelian Preda nu a fost tatăl ei biologic. Tânăra spune că a simţit acest lucru dintotdeauna , dar asta nu a atenuat din uimirea pe care a avut-o când a aflat că Aurelian Preda, bărbatul pe care l-a ştiut dintotdeauna ca fiind tatăl său, de fapt nu era cel care i-a dat viaţă.

Cum a aflat Anamaria că Aurelian Preda nu este tatăl ei biologic. Incredibil cine este mama ei!Cum a aflat Anamaria că Aurelian Preda nu este tatăl ei biologic. Incredibil cine este mama ei!

Anamaria Preda a povestit, la Acces Direct, că a aflat abia când Aurelian Preda a murit, în 2016, că tatăl său nu este, de fapt, părintele ei biologic.

În ciuda acestui fapt, Anamaria Preda spune că sentimentele sale pentru omul care a crescut-o şi a avut grijă întotdeauna să aibă tot ceea ce are nevoie nu s-au schimbat. Anamaria îi este recunoscătoare lui Aurelian Preda pentru felul în care a iubit-o şi a crescut-o şi îi respectă memoria, îndiferent că acesta nu i-a dat viaţă.

„După moartea tatălui meu am aflat că el nu este tatăl meu biologic. În sufletul meu am simţit întotdeauna că el este tatăl meu biologic şi cel care m-a crescut. Pe mine nu m-a interesat cum am apărut, nu m-a interesat niciodată să aflu mai multe lucruri”, a declarat Anamaria Rosa Preda, care avea 16 ani când şi-a pierdut părintele.

În primii ani de viaţă, Anamaria Preda a crezut că naşa ei din Italia este mama ei adevărată, însă a aflat ulterior că mama ei biologică este nepoata lui Aurelian Preda, mai exact fiica surorii cântăreţului de muzică populară.

Anamaria Preda a povestit că în momentul în care a venit pe lume, Aurelian Preda a fost cel care s-a oferit să o treacă pe numele lui şi până în ultima sa clipă de viaţă s-a prezentat în ochii copilei ca fiind tatăl ei adevărat.

La trei ani de la moartea artistului, fiica lui Aurelian Preda a prins curaj să poveasteacă lumii că Nicuşor Iordan, cel mai bun prieten al tatălui ei, ar fi abuzat-o sexual, la scurt timp după moartea sa, în 2016. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter