Cum a aflat Cristi Mitrea că Andreea Mantea era însărcinată: "Mi s-a spus că va păstra copilul indiferent ce se va întâmpla"

Publicat pe

Cristi Mitrea și Andreea Mantea au fosrmat, vreme de câteva luni, cel mai mediatizat cuplu din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut la emisiunea Burlăcița, unde bărbatul a luptat pentru inima prezentatoarei TV. Ulterior, fiul celor doi a venit pe lume, iar Cristi Mitrea s-a îndoit de faptul că este tatăl lui Danid. Iată cele mai noi detalii despre fostul cuplu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea a fost Burlăcița României, în urmă cu 7 ani, iar Cristi Mitrea a participat la show-ul momentului pentru a o cuceri, lucru care s-a și întâmplat. După terminarea emisiunii, luptătorul de MMA și Andreea Mantea au trăit o frumoasă poveste de iubire, iar finalul acesteia a surprins pe toată lumea. Se pare că foștii iubiți nu sunt în relații tocmai bune, iar Cristi Mitrea a precizat inclusiv că regreta participarea la show-ul Burlăcița.

Citește și: Boala de care suferă Andreea Mantea și care o face să pară însărcinată: 'Mi-e greu să explic'

Citește și: Grațiela Duban a găsit poze cu Andreea Mantea goală, în laptopul soțului. Cum a reacționat

Citește și: De ce a renunțat, de fapt, Andreea Mantea la emisiunea Puterea Dragostei și s-a întors în țară. „Am fost un pic egoistă când am ales să plec, fără să mă intereseze…”

Citește și: Puterea Dragostei a funcționat și pentru Andreea Mantea! Vedeta Kanad D, tratată ca o prințesă de iubitul ei: „În fiecare zi, el…”

Mai sincer ca niciodată, invitat la podcastul „Acasă la Măruță', Cristi Mitrea a mărturisit că participarea la Burlăcița este „cea mai mare greșeală'. A explicat că relația cu Andreea Mantea reprezintă un subiect sensibil pentru el, chiar dacă a iubit-o foarte mult. Lucrurile s-au schimbat radical și iată că în afară de micuțul David, pe cei doi nu îi mai leagă nimic.

Cristi Mitrea, despre legătura cu Andreea Mantea: „A fost tot timpul și este un subiect sensibil'

Cum a aflat Cristi Mitrea că Andreea Mantea era însărcinată: "Mi s-a spus că va păstra copilul indiferent ce se va întâmpla"Cum a aflat Cristi Mitrea că Andreea Mantea era însărcinată: "Mi s-a spus că va păstra copilul indiferent ce se va întâmpla"

Astfel, Cristi Mitrea a dezvăluit că între el și Andreea MAntea chiar a existat o adevărată legătură. Deși s-au despărțit și nu se află tocmai în relații bune, luptătorul recunoaște că a iubit-o pe mama copilului său, dar lucrurile pe care le-a trăit în copilărie i-au pus bețe în roate.

'Băiatul ăla care a făcut greșeala aia mare. Am fost la Burlăcița și întâmplarea a fost că nu am vrut să plec acasă. Mie îmi place să câștig, oriunde m-ai pune. M-am văzut cu 12 deștepți acolo și am zis că eu sunt cel mai deștept. Eu am plecat cu avionul și am venit cu avionul. (n.r. râde) Da, a venit și Andreea cu mine. De la un moment dat încolo, între noi doi a fost o relație serioasă. Da, s-a născut și un copil. Avem un băiat. Sincer, pentru mine a fost tot timpul și este un subiect sensibil, prin prisma a tot ceea ce am trăit eu în copilărie, prin cum s-au desfășurat lucrurile, a situației prin care ne aflăm în momentul de față.', a declarat Cristi Mitrea, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță'.

Cristi Mitrea: „Nu am vorbit despre o familie atunci'

După o bună perioadă de timp în care a decis să nu discute nimic pe marginea acestui subiect, Cristi Mitrea a recunoscut că, la început, nu a crezut că David este fiul lui. Motivul pentru care luptătorul MMA a ajuns la această concluzie este că a aflat de sarcina Andreei după ce ei doi s-au despărțit, iar prezentatoarea TV l-a anunțat că va aduce pe lume un copil printr-un SMS.

'Eu nu am spus niciodată nimic despre subiectul ăsta. Aștept ca acel copil să aibă o anumită vârstă și să am discuția aia de la bărbat la bărbat cu el. Da, îmi iubesc copilul foarte mult. Răspunsul la 'nu l-ai dorit' este faptul că alesesem că termin relația, eram plecat de ceva timp și într-o zi am primit un mesaj în care mi s-a spus că Andreea este gravidă și că indiferent de ce se va întâmpla între noi doi, ea va păstra copilul. Am fost împreună 6-7 luni. Nu am vorbit despre o familie atunci. Am iubit-o pe Andreea Mantea, mult. Femeile care au ajuns în casa mea, pe toate le-am iubit.', a mai precizat Cristi Mitrea.

Sursa FOTO: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter