Cum a reușit Andreea Antonescu să obțină 30.000 de dolari de la revista Playboy. Ce dezavantaje i-au adus fotografiile și cum a pierdut toți banii

Publicat pe

Andreea Antonescu este protagonista revistei VIVA!, în cadrul căreia a dat un interviu amplu, în care s-a confesat cu sinceritate, vorbind despre divorț, dar și despre planurile de viitor. Invitată la interviurile VIVA!, artista ne-a povestit și cum a devenit ea cel mai bine plătită vedetă în momentul în care a acceptat să pozeze pentru Playboy.

Andreea Antonescu încă nu împlinise 18 ani în momentul în care au început negocierile pentru a face un pictorial în Playboy. Era o adolescentă de 1, 57 m și 42 de kilograme. Iată ce povestește artista despre acea perioadă, de care își aduce aminte perfect, deși, de atunci, au trecut 20 de ani!

„M-am simțit măgulită și mă simt în continuare”, a spus Andreea când i s-a reamintit de acele momente și despre faptul că și acum Dan Capatos mai povestește despre asta în emisiuni. „Păi știi de ce vorbește Capatos, nu? Pentru că el a fost cel care m-a determinat. Îmi amintesc că aceea era perioada în care eu am plecat de acasă, îmi amintesc că se pusese în discuție un contract cu tata, pentru că eu eram minoră (discuțiile s-au purtat încă din momentul în care eu eram minoră). Suma era una mult mai mică, dar nu se punea să arăt în shooting decât… ochii. După cum și-a dorit toată lumea, să-mi vadă ochii toată viața (râde). Glumesc! Doar partea de sus a corpului meu.”

„Sunt o persoană pudică, nu vreau să mă dezbrac”

„M-am speriat foarte tare, nu eram pregătită pentru așa ceva și oricum a urmat acel eveniment cu plecarea mea de acasă și tot tam-tam-ul care a fost. Cert este că, după, eram prieteni foarte buni cu Capatos atât eu, cât și fostul meu prieten, ne vizitam foarte des, el și Monica ne vizitau foarte des… Capatos abia se mutase din presa de investigații la Playboy și știu că venea seară de seară la noi cu Monica și-mi spunea că ar trebui să discutăm despre Playboy, ar trebui să discutăm despre Playboy… Pe de altă parte, Dan Silviu Boierescu mă suna periodic și eu tot îi spuneam că nu vreau să pozez, că nu sunt pregătită. Nu pot, sunt o persoană pudică, nu vreau să mă dezbrac, să mă vadă toată țara…”

La insistențele lui Capatos de a stabili o sumă, Andreea Antonescu a plusat, convinsă că va fi refuzată:

Știam clar că cea mai mare sumă era undeva la 10.000 de dolari. Zic, mă, ca să fiu convinsă că nu voi poza vreodată, le cer de trei ori prețul”. Și l-a primit! 30.000 de dolari pentru a poza în Playboy! Restul e istorie…

 

Cum a reușit Andreea Antonescu să obțină 30.000 de dolari de la revista Playboy. Ce dezavantaje i-au adus fotografiile și cum a pierdut toți baniiCum a reușit Andreea Antonescu să obțină 30.000 de dolari de la revista Playboy. Ce dezavantaje i-au adus fotografiile și cum a pierdut toți banii
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter