Cum a arătat rochia de mireasă a lui Bar Refaeli

Publicat pe

Săptămâna trecută, top modelul Bar Refaeli s-a căsătorit în Israel cu Adi Ezra, iar acum ea a dezvăluit pe Instagram rochia Chloe pe care a purtat-o la ceremonie.

 

bar1

 

Bar a postat o fotografie în care apare alături de soţul ei, cei doi organizând o nuntă extravagantă la care au respectat tradiţiile evreieşti.

 

Rochia aleasă de mireasa poartă semnătura casei de modă franţuzeşti Chloe, e alb ivoire, fluidă şi trasparentă în zona genunchilor.

 

„Cea mai frumoasă zi din viaţa mea', a scris fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio. „M-am căsătorit cu cel mai bun prieten. Viaţa, râsul, dragostea s-au întâlnit pentru totdeauna'.

 

Ceremonia a fost organizată la Carmel Forest Spa Resort, în apropierea oraşului Haifa şi a fost una cu adevărat magică la care au participat prietenii apropiaţi şi familiile.

 

O dată căsătorită, Bar ar putea deveni în scurt timp mamică, ea mărturisind că iubeşte copiii şi că îşi doreşte să trăiască această experienţă.

 

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter