Cum a cerut-o Ștefan Stan de soție pe iubita lui: ”I-am oferit inelul care a fost al mamei mele”

Publicat pe

Acum două săptămâni, Ștefan Stan s-a însurat în secret cu aleasa inimii sale. Artistul și-a cerut iubita de soție într-un mod extrem de emoționant – i-a oferit Simonei inelul mamei lui, care s-a stins din viață cu trei săptămâni înainte de cununia lor.

Cu puțin timp înainte de a face marele pas, Ștefan Stan le-a oferit un indiciu fanilor săi de pe rețelele de socializare, postând data și ora la care urma să aibă loc evenimentul, fără a da însă alte detalii – „12:00/14/2019”. Evenimentul s-a petrecut în cea mai mare discreție, în prezența prietenilor apropiați.

Ștefan Stan s-a însurat în secret

„Suntem împreună de mult timp, de patru ani, în total. Dar am avut și o pauză, în această perioadă. Evenimentul a fost planificat de mult, acum am făcut cununia civilă, la care am invitat doar apropiații. Dar nunta va urma și va fi un eveniment mare. Mama o plăcea foarte mult pe soția mea, extrem de mult. Evenimentul a fost programt împreună cu ea, s-a bucurat mult că ne căsătorim dar, din păcate, ea nu a mai apucat să fie prezentă…”, ne-a declarat Ștefan Stan în exclusivitate.

Ulterior, artistul a dat mai multe amănunte despre povestea de dragoste dintre el și soția lui: 'Eu și Simona ne cunoaștem de patru ani, am avut o relație cu sincope, aș putea spune, dar, până la urmă, ne-am regăsit și ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt. Acum, cred că nu aș mai putea trăi fără ea absolut deloc. Mi-ar fi imposibil. Este sufletul meu', a declarat Ștefan Stan în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Mama lui Ștefan Stan nu a apucat să-și vadă fiul însurat

Artistul a povestit apoi în premieră cum a decurs marele moment, dând și un detaliu extrem de emoționant: inelul pe care i l-a oferit Simonei i-a aprținut mamei sale, care, din păcate, nu a mai apucat să-și vadă fiul căsătorit…

'Am fost în Londra, la un concert, și am luat-o și pe ea. Într-una din seri, am mers la un restaurant, și, fără să mă gândesc, am luat inelele de plastic de la paharele de pe masă, m-am așezat în genunchi și i-am spus că vreau să fim împreună pentru totdeauna, iar acele 'bijuterii' inedite ne vor duce în fața ofițerului stării civile.

A fost doar un prim pas, căci, la întoarcerea în țară, mama mea mi-a dat un inel de familie, cu valoare sentimentală mare, pentru a-l pune pe degetul Simonei. Ea o iubea foarte mult. Păcat că a murit cu trei săptămâni înainte de cununia noastră, dar… asta este viața', a declarat artistul pentru sursa citată.

Cum a cerut-o Ștefan Stan de soție pe iubita lui: 'I-am oferit inelul care a fost al mamei mele'Cum a cerut-o Ștefan Stan de soție pe iubita lui: 'I-am oferit inelul care a fost al mamei mele'
 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter