Cum a cucerit-o Prințul William pe Kate Middleton, în urmă cu 16 ani. Ducesa i-a dezvăluit secretul... din bucătărie!

Publicat pe

Deși toți ochii de pe planetă sunt ațintiți asupra lor și le este studiată fiecare mișcare, Prințul William și Kate Middleton încă mai au secrete. Ducesa de Cambridge a dezvăluit abia acum care a fost modul inedit prin care a cucerit-o William, în urmă cu 16 ani.

Cum a cucerit-o Prințul William pe Kate Middleton, în urmă cu 16 ani. Ducesa i-a dezvăluit secretul... din bucătărie!Cum a cucerit-o Prințul William pe Kate Middleton, în urmă cu 16 ani. Ducesa i-a dezvăluit secretul... din bucătărie!

Potrivit presei britanice, William și Kate s-au cunoscut în timpul facultății, în 2001, pentru că locuiau în aceeași clădire din campusul Universității St. Andrews din Scoția, amândoi studiind istoria artei. Doi ani mai târziu și-au dat seama că sunt potriviți unul pentru celălalt și au început o relație de dragoste. În 2007 au decis să se căsătorească, însă nunta a avut loc abia în aprilie 2011.

Ducesa de Cambridge este extrem de discretă cu viața privată, spre deosebire de Prințul William care este ceva mai prietenos cu presa. Totuși, Kate a decis să povestească într-o emisiune TV cum a cucerit-o William, acum 16 ani.

Invitată în emisiunea de gătit prezentată de celebra Mary Berry, ducesa a dezvăluit reţeta cu care William a impresionat-o atunci când se aflau amândoi la facultate.

Astfel, după mai multe reţete gătite de către Prințul William, Kate a fost impresionată de spaghetele bolognese.

„Atunci când eram la facultate William gătea tot felul de preparate, cred că aşa încerca să mă impresioneze de fapt. Spaghete bolognese, cârnaţi… În ziua de astăzi eu sunt cea care găteşte, iar William trebuie să suporte asta. Poate şi din cauza felului în care gătesc sunt atât de slabă”, a spus Kate, pe un ton glumeţ, conform mirror.co.uk.

William și Kate au trei copii: Prințul George (6 ani), Prințesa Charlotte (4 ani) și Prințul Louis (1 an și 6 luni).

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter