Cum a început povestea de dragoste dintre Anda Călin și Liviu Vârciu. Au fost și despărțiți un an!

Publicat pe

Anda Călin și Liviu Vârciu se iubesc de mai bine de patru ani și povestea lor de dragoste nu a fost dintotdeauna „ca-n povești”. După ce au devenit părinți s-au despărțit și nimeni nu mai credea într-o împăcare, dar Anda și Liviu au reușit să treacă peste neînțelegeri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Relația dintre Anda Călin și Liviu Vârciu a început în urmă cu mai bine de patru ani și a fost intens încercată, în mare parte din cauza geloziei exagerate a artistului.

Pentru Liviu Vârciu, Anda a fost dragoste la prima vedere

Anda Călin a povestit că s-au cunoscut într-un restaurant și Liviu a insistat câteva luni să o scoată la întâlnire, iar într-un final, bruneta a cedat.

„M-am cunoscut cu Liviu (n.r. Liviu Vârciu) într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea. Suntem împreună de patru ani și câteva luni', a povestit Anda Călin la pe Instagram.

Au rămas împreună și chiar dacă lumea se aștepta la o nuntă, după ce au devenit părinții unei fetițe, cei doi s-au despărțit după un an și jumătate de relație și la două luni de la petrecerea de botez a Anastasiei. Atunci, Vârciu a fost surprins sărutându-o pe buze pe Roxana Niculae, fostă 'bebelușă' la Cronica Cârcotașilor.

„Eram cu mai mulţi din echipa Te Cunosc de Undeva la mine acasă. Oamenii au plecat pe rând. Normal, i-am condus pe toţi. Ca aşa m-a făcut pe mine mama politicos. Data viitoare nu mai conduc pe nimeni. Bun! Şi am condus pe toţi. Pe rând. Am condus-o şi pe Roxana. Cum era şi normal. Ea a plecat singură. Am condus-o doar eu.

Logic, nu?… Da, am pupat-o pe gură! Dar eu aşa sunt! Le mai pup şi pe gură! NU înseamnă că am nopţi nebune cu ele! Nu! Pur şi simplu am pupat-o pe gura de la revedere. Acum pe bune. Cine nu ar pupa-o?…', declara Liviu Vârciu la acea vreme.

Cum a început povestea de dragoste dintre Anda Călin și Liviu Vârciu. Au fost și despărțiți un an!Cum a început povestea de dragoste dintre Anda Călin și Liviu Vârciu. Au fost și despărțiți un an!

Citește și: Cum se înțelege Anda Călin cu soacra ei, mama lui Liviu Vârciu: „Îmi dau seama cât am greșit!”

„Ea e familia mea!”

După un an în care Liviu spune că a testat fidelitatea Andei, cei doi s-au împăcat. Ei au fost tot timpul prieteni, și în timpul în care au fost separați și au încercat să fie părinții ideali pentru fetița lor.

„Ne înțelegem foarte bine. Ea e familia mea', a spus Liviu după împăcarea cu Anda.

Potrivit apropiaților, perioada de despărțire ar fi fost un test pentru Anda, Liviu dorind să vadă dacă o leagă de el sentimente adevărate sau, văzându-se liberă, va pleca în căutarea unui nou partener celebru. Vreme de un an, femeia nu și-a căutat un alt sprijin, lucru care l-a atins pe actor și l-a convins că e făcută pentru el.

„Liviu este foarte gelos. Nu s-ar mai fi împăcat cu ea, dacă Anda ar fi avut pe altcineva între timp. Și chiar dacă ar fi făcut acest pas, i-ar fi reproșat tot timpul. Amândoi își iubesc însă foarte mult fetița și sunt atenți cu ea', declara atunci un apropiat de-al lui Vârciu.

Între timp, Anda și Liviu au devenit părinți pentru a doua oară, iar în această toamnă și-au botezat băiețelul, pe Liviu Matei.

Citeste si: Liviu Vârciu s-a despărţit de o iubită dintr-un motiv şocant: „Atât de prost am fost!'

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter