Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Totul a pornit de la o rochie roșie: "M-am șocat!"

Publicat pe

În urmă cu mai bine de șapte ani s-a aprins scânteia care avea să-i transforme pe Gabriela Cristea și Tavi Clonda din colegi de televiziune în iubiți. Totul a pornit de la o rochie roșie și o replică potrivită la momentul potrivit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Gabriela Cristea a vorbit cu lux de amănunte despre începuturile relației cu Tavi Clonda, cât și despre cum a reușit artistul să o cucerească pe loc.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei emisiuni în care ea prezenta, iar el cânta. Deși a recunoscut că i s-a părut un bărbat atractiv din momentul în care l-a văzut, prezentatoarea TV nu s-a gândit niciodată că între ei ar putea exista ceva mai mult, până când…

„Era îmbrăcat într-o cămașă roșie și mi se părea foarte îndrăzneț sa porți așa ziua.Și i-am zis că ce cămașă mișto are, dar cu o zi înainte purtasem o rochie roșie superbă și mi-a zis „Am poftit la rochia ta'. Iar eu m-am șocat și am zis „Cum îndrăznește să spună așa ceva', dar nu m-am exteriorizat.

După care m-am gândit dacă se dă la mine. și din momentul ăla mi s-au aprins beculețele și s-au declanșat toate. Și s-a dovedit că a avut replica potrivită la momentul potrivit.' a spus Gabriela Cristea.

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Totul a pornit de la o rochie roșie: "M-am șocat!"Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Totul a pornit de la o rochie roșie: "M-am șocat!"

Anul trecut, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au căsătorit religios și formează o familie cât de poate de fericită împreună cu cele două fetiţe, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena. 

„Întâlnirea cu el mi-a întors viața cu susul în jos, mi-a schimbat valorile și mi-a alinat zbuciumul sufletesc. Suntem de peste 6 ani împreună și am construit împreună cat pentru 6 vieți. Abia aștept să văd ce o să mai vină! @taviclonda #victorienii #taticlonda #loveofmylife”, scria Gabriela anul trecut pe contul său de socializare.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter