Cum a început povestea de dragoste dintre Karina Fetica și Marco Cigognini, ispitele de la Insula Iubirii: „Am invitat-o să ieșim și...”

Publicat pe

Cum a început povestea de dragoste dintre Karina Fetica și Marco Cigognini, ispitele de la Insula Iubirii. De aproape 8 luni, cei doi formează un cuplu, locuiesc împreună și au planuri serioase de viitor. Pentru prima dată în istoria emisiunii Insula Iubirii, două dintre ispitele de pe insule s-au îndrăgostit și au decis să-și dea o șansă. Iată cum a început relația dintre cei doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Karina Fetica și Marco Cigognini au participat, în calitate de ispite, la cel de-al șaselea sezon al emisiunii Insula Iubirii. După încheierea emisiunii, cei doi au decis să formeze un cuplu, fiind o premieră în istoria reality show-ului. Cele două ispite formează un cuplu de aproximativ 8 luni și locuiesc împreună. Karina Fetica a mărturisit că visează la o familie, însă dorește ca lucrurile să evolueze firesc. Recent, cei doi au vorbit despre începutul poveștii lor de dragoste și despre modul în care relația a evoluat în cele opt luni de când sunt împreună.

Cum a început povestea de dragoste dintre Karina Fetica și Marco Cigognini, ispitele de la Insula Iubirii: „Am invitat-o să ieșim și...'Cum a început povestea de dragoste dintre Karina Fetica și Marco Cigognini, ispitele de la Insula Iubirii: „Am invitat-o să ieșim și...'

Cum a început povestea de dragoste dintre Karina Fetica și Marco Cigognini, ispitele de la Insula Iubirii. Cele două ispite au mărturisit că pe parcursul reality show-ului nu a existat nicio apropiere între ei. Marco Cigognini a fost cel care a făcut primul pas.

Citește și: Karina Fetica și Marco Cigognini, ispitele de la Insula Iubirii, formează un cuplu.E o premieră în istoria emisiunii

Citește și: Cine este Marco Cigognini, ispita de la Insula Iubirii.Cum a ajuns italianul să se mute în România

Citește și: Cine este Sorin Ileș de la Chefi la cuțite.E primul concurent care a primit cele trei cuțite de aur deodată

Citește și: Când și unde va fi înmormântată Valeria Seciu.Regretata artistă a fost răpusă de o boală grea

Cum a început povestea de dragoste dintre Karina Fetica și Marco Cigognini, ispitele de la Insula Iubirii

Interacțiunea dintre cei a început pe rețelele de socializare, în preajma sărbătorilor de iarnă. Karina a refuzat prima propunere a lui Marco Cigognini de a ieși la cină. Ulterior, cei doi s-au întâlnit, iar de atunci au ales să rămână împreună.

„Eu am făcut primul pas, pentru că am adăugat-o pe Instagram de Crăciun, dar ea, după Revelion, pe 1 ianuarie, mi-a scris pentru că a văzut că la mine (n.r. la club) era petrecere. De acolo am invitat-o să ieșim și ea nu a vrut la cină, prima dată și a doua oară a ieșit la cină cu mine', a mărturisit Marco Cigognini, potrivit spynews.ro.

„Am fost niște cuminți pe insulă'

Cele două ispite au susținut că sentimentele lor au devenit tot mai puternice și intense în fiecare zi. Aceștia au mărturisit că nu au fost apropiați de alți concurenți pe insulă.

„Suntem împreună de aproape opt luni, pe 15 septembrie facem chiar opt luni. Nu se știe când ne-am îndrăgostit, așa am simțit la un moment dat și i-am spus „Te iubesc'. De la o zi la alta cred că a crescut ceva, acolo, între noi, un sentiment. Am fost niște cuminți pe insulă, nimeni nu a făcut nimic cu nimeni', au povestit cei doi, potrivit sursei citate.

Ce planuri de viitor au cei doi

Karina Fetica a susținut că își dorește să se căsătorească și să-și întemeieze o familie. Cei doi îndrăgostiți se bucură de fiecare moment petrecut împreună și locuiesc deja în aceeași casă.

„Eu una dintotdeauna mi-am dorit o familie și să mă căsătoresc, dar nu se știe ce se va întâmpla pe viitor, cred că e încă devreme ca să vorbim despre pasul acesta, lăsăm lucrurile așa cum vin, zi de zi. Stăm foarte mult împreună, locuim împreună, să ne bucurăm unul de celălalt, să ne cunoaștem din ce în ce mai mult', a declarat Karina Fetica.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă