Cum a încercat Ioana Ginghină să își salveze mariajul: ”Am început să fiu mai sexy!”

Publicat pe

Actrița a fost invitată în cadrul Interviurilor VIVA! unde a vorbit despre fostul ei mariaj cu actorul Alexandru Papadopol. Ioana Ginghina a povestit cum a încercat să își salveze mariajul încă din anul 2018. Din păcate, nu a reușit.

Actrița susține că, în anul 2018, aceasta a încercat să rezolve problemele din mariajul ei cu Alexandru Papadopol. Cei doi s-au cunoscut în 2005 și au stat împreună 12 ani. Cei doi au împreună o fiica, Ruxandra, care va împlini 11 ani.

Cum a încercat Ioana Ginghină să își salveze mariajul: 'Am început să fiu mai sexy!'Cum a încercat Ioana Ginghină să își salveze mariajul: 'Am început să fiu mai sexy!'

Ioana Ginghină susține că a încercat să fie femeia perfectă pentru soțul ei. A început să gătească mai des, să fie mult mai sexy și chiar să se ocupe ea de toate treburile sau problemele, pentru ca Alexandru Papadopol să aibă timp de muncă sau să fie mai relaxat.

Cum a încercat Ioana Ginghină să își salveze mariajul

Din păcate, tentativele ei au eșuat și dupa ce Ruxi a încheiat anul școlar, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au semnat divorțul, la notar. Actorul i-a cedat fiicei sale partea din vila pe care o cumpărase împreună cu Ioana, după nuntă.

'Încercările au constat în a fi ceea ce credeam eu că este femeia perfectă. Am început să fac mai multă mâncare, să fiu mai sexy. Eu oricum sunt extrem de atentă la cum stau prin casă și am tot soiul de… Adică, cine mă cunoaște știe dinainte că eu, așa…

Dar eram mai atentă de cum arăt prin casă, nu știu cum să zic. Eram mai zâmbitoare, dacă erau probleme, nu mai conta. De asta m-am consumat atât de mult. Când veneam acasă, era o chestie d-asta, în stomac: 'Hai că poți și astăzi, Ioana!' Eram un zâmbet toată, o floare, o rază de soare.

Eram foarte atentă la exterior, nu la interior. Primeam, în schimb, aceleași texte, același comportament, poate chiar din ce în ce mai rău. Eu atunci mi-am propus să treacă Crăciunul și Revelionul, pentru Ruxi, să trecem de sărbători. Până atunci am zis să fac tot ce pot.

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, prima întâlnire după divorţ. Cum decurge relaţia dintre Ruxi şi tatăl ei: „Suferă amândoi!'

Cam astea au fost încercările, că altceva nu aveam ce să fac. Eu oricum îl înțelegeam, adică la noi nu exista 'unde te duci, ce faci, cât stai, unde stai', aici nu aveam ce să corectez. Nu am avut niciodată problema asta vizavi de program. Culmea, acum am, când sunt fosta soție, dar pentru copil.

Atunci eram 'eu trebuie să fac, lasă, nu contează, le fac eu pe toate'. Și cumva asta a fost partea unde am încercat să corectez. Când am văzut că nu merge și feedback-ul este din ce în ce mai rău, atunci am început să spun că mă doare și pe mine', a mărturisit Ioana Ginghină, în exclusivitate, la Interviurile VIVA!

Ioana Ginghină este vegetariană de doi ani şi acum ţine dieta cu pepene roşu. Cum se menţine în formă la 41 de ani 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter