Cum a rămas Kanye West fără telefon

Publicat pe

Pentru regina absolută a selfie-urilor, Kim Kardashian (34), smartphone-ul este cu siguranță un accesoriu vital, însă probabil că nu și pentru soțul ei cântăreț. Cel puțin, asta pare să fie părerea fiicei lor de un an și jumătate, North West, care  a aruncat telefonul tatălui în toaletă și apoi a tras apa.

 

kanye west1

 

În cadrul unui interviu cu Ryan Seacrest, Kim a dezvăluit amuzată întâmplarea: „ Într-o seară am auzit-o pe North făcând zgomot în baie. Tot trăgea apa, așa că m-am ridicat din pat să fug spre ea. Într-o secundă mi-am dat seama ce se întâmplă și l-am întrebat pe Kanye „nu cumva se juca cu telefonul tău acum un minut'? Cum am bănuit, telefonul lui era în toaletă.'

 

Vedeta de reality show, posesoare a trei telefoane, a încercat să salveze smartphone-ul lui Kanye punându-l într-un bol cu orez ( nr orezul poate absorbi apa rămasă), dar a fost în zadar.

 

În ciuda micilor bătăi de cap, Kanye i-a dezvăluit, totuși, lui Ellen Degeneres, că mai vrea un copil.

 

Oana Popoiag, Foto: Northfoto

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter