Mișcarea isteață pe care Prințesa Diana a făcut-o când valetul Prințului Charles a venit să ia hainele acestuia, după despărțirea lor

Publicat pe

După despărțirea de Charles, în 1992, Prințesa Diana a reușit să pară că încă formează un cuplu cu acesta și, mai mult, a reușit să nu părăsească Palatul Kensington.

Mai mult, Charles s-a mutat la câteva sute de metri distanță, iar Diana și-a 'pedepsit' soțul, despre a cărui infidelitate știa deja întreaga lume, într-o manieră pe care, biografii cuplului l-au numit 'ușor parșiv'. Prințesa Inimilor își pusese în minte să-I facă pe Charles să plătească cu vârf și îndesat relația extraconjugală pe care o avea cu Camilla Parker și nu a vrut nici măcar să-l lase să-și ia o parte dintre lucruri de la Kensington.

În volumul 'Charles: The Misunderstood Prince' / 'Charles, prințul neînțeles', biograful oficial al Casei Regale Britanice, Sally Badell Smith, a  pvestit cum Charles și-a trimis valetul, pe Michael Fawcett, la Kensington pentru a-i lua lucrurile:

' Diana l-a chinuit de-a dreptul pe Fawcett, pe care mereu l-a văzut ca pe acea persoană de legătură dintre Charles și Camilla. Așa că, în momentul în care acesta a venit să ia lucrurile lui Charles de la reședința regală, ea a considerat că este momentul să se răzbune. Prin urmare, a ordonat ca toate închuietorile să fie schimbate, astfel încât nici Charles și nici valetul acestuia să nu aibă acces în palat.

Când s-a despărțit de Diana, în decembrie 1992, Prințul Charles s-a mutat câteva sute de metri mai departe, în aripa de nord a Palatului St James, de cealaltă parte a Hyde Park. Despărțirea lor a fost anunțată de premierul britanic de atunci, John Major, însă cuplul a divorțat mai târziu, în 1996.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter